http://www.omegacorner.com/index_ati.html
Printable View
Mám takovej dotaz - ještě sem ty omegy nikdy neinstaloval.
V Reedme píšou že je potřeba akorát odinstalovat ATI Control Panel a Omegy přeinstalovat přes původní drivery - že se všechno přepíše.
Jak je instalujete - pochopil jsem to dobře ???
Ja radsi vzdycky odinstaluju jak control panel, tak i drivery - pro lepsi pocit :wink: ;DCitace:
Původně odeslal theedge
A ak chceš mať ešte lepší pocit čistoty, sucha a ochrany, v núdzovom režime to ešte vykuchaj driver cleanerom. A až potom inštaluj nové. :wink:Citace:
Původně odeslal MV
Ja som to tak spravil na radeon mobility 7500 64mb a slape jak hodinky zatial :-) len nech to vydrzi vo vsetkych hrach
.... docela good .. softmod is back :-)
Tak jsem je tam nahodil a naprosta spokojenost ! Jsou to prvni drivery od Cat 3.2 se kterejma mi neblbne CSko. I Call of Duty jede v pohode - parada.
Na te me ubohe grafarne sem z nich vymackal:
11.025 b v 3D Mark 2k1SE
1.536 b v 3D Mark 2k3
Do 14 dnu kupuju Hercules R9800 non-pro, tak jsem zvedavej.
tak me snima nechodi pro evolution soccer 3, dycky se po par sekundach sekne obraz ve hre :?
no mě na mym radeonku 9700PRO@365/660 hodily asi o 150 bodíků v 3DMarku 03...mimochodem poslední DNA mi na stejný frekvenci házely artefakty a OMEGY i original Ati jedou v poho :o
EDIT: samo že sem chtěl napsat že mi hodily o 150 víc :lol:
konecne 8-)Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
Nevím, nevím, jak a jestli funguje - sám Omega corner uváděl, že už softmod nebude (taky nebyl, že), teď sice je, ale po softmodu se mi nic nezměnilo - ani výkon ani jméno karty (minimálně to druhé se dřív změnilo určitě ;D ).Citace:
Původně odeslal malda
Tak nevím ... (ale je to jedno, spíš mě překvapilo, že tam zase je)
Ted je mam a hruza 3dm03 me hodil o 400bodu mene a vubec me nechodi FarCry :evil: Du tam hodit neco starsiho :roll:
BTW: sem zvedavej kdy se ATi dopracuje na kvalitu Detonatoru :!:
Já bezproblémů, výsledky "stejný" jako s předchozíma ... Nevím, čím to může být ???
Tak me to nedalo a smazl sem je, projel radsi Radcleanerem hodil je tam znovu a uz to hodilo zase 5500 ??? Zvlastni ???
Nj na tyhle haluze v ovladacich Ati si uz zacinam pomalu zvykat :roll:
To znám :evil:Citace:
Původně odeslal Jerrys
Kde se dá stáhnout ten Radcleaner?Po instalaci těhlech driverů mě taky klesl výkon.Nějakých těch 500 bodíků v 01 míň.Doufám,že mi ten úplný uninstall pomůže!Citace:
Původně odeslal Jerrys
Já používám DriverCleaner - http://www.driverheaven.net/cleaner/ ...
Už jsem to prohnal přez Google a stáhl si je,ale díkas,otestuju a dám vědět,jak to pomohloCitace:
Původně odeslal jan555
Mel jsem je 3 tejdny a behaly bez sebemeciho problemku. Nainstaloval jsem si THPS4 a po 5ti min hrani šlus, zátuh a to opakovani. Takze pro tuhle hru to moc neni. Dal jsem naspet 3,9ky a jede to jak na dratkach.