Ako efektivne serovat subory cez internet ??? Kamos by mi chcel nieco velke poslat a cez DC++ nemame sancu, lebo on ma zakazane porty. A cez FTP to tiez nepojde lebo on je za FW. Tak uvitam kazdu dobru radu :idea:
Printable View
Ako efektivne serovat subory cez internet ??? Kamos by mi chcel nieco velke poslat a cez DC++ nemame sancu, lebo on ma zakazane porty. A cez FTP to tiez nepojde lebo on je za FW. Tak uvitam kazdu dobru radu :idea:
DIK ale vypada to takto :Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
maximální objem dat uložených v jedné relaci nesmí přesáhnout 10 MB
Ese nejake navrhy ??? PLIZ POMOC :-o
Sam jsem to nezkousel ale co treba ICQ, mIRC :wink:
nebo muzes zalozit novou web adresu trebas webzdarma.cz, kam nakopirujes celej soubor po zabalenejch archivech.
dale treba kazaa, bearshare...
Na uschovnu muzes natahnout stovky MB, sice to nekdy kontrolujou ale na pretahnuti to staci, tejden ti tam nechaj klidne nekolik GB
Tak to vyskusam :wink: dikCitace:
Původně odeslal monsoon
Tak DIK moc hosi ta uschovna FUNGUJE 8-)
Pokud má jeden z vás veřejnou IP tak můžete použít třebas Remote Administrator a v něm File Transfer.
zkus icq... borci na kolejich si tim posilaji bez problemu cely filmy...
No,ale pokud tam má FW tak to ICQ asi fachat nebude u nás na síti je to tak :roll:
pokud ste za FW
zjistete povolene porty, rozjet FTP server (pokud ti nevadi prasarny tak na portu 80 - predpokladam ze tento port je na FW povolen :idea: - pokud ti vadi prasarny tak hledat jiny) melo by byt jedno na ktere strane FW je server, ale vetsinou je lepsi aby ten server byl tam kde je min omezeni.
pouzit pasivni mod pro prenos dat (jinak to nepojede).
borci jo? chLAMEri !!!!Citace:
Původně odeslal xvojta
A) server ICQ.COM vi co se odesila :evil:
B) neumi to resume
C) neproleze pres FW. resp. druha strana se ani nedozvi jestli se neco posila
a co se tyka ruznych file-share programu tak jsem taky za FW (pokud oteviram port ja neni problem, pokud otevira port nekdo jiny tak je to K.O.) - vyzkousel jsem a funguji:
Soulseek
Audiognome
Lopster
ten druhy FSS - staci do adresare se serverama napsat IP+port toho druheho cloveka, pripojit se....
pokud bys precejenom zkousel pouzit ICQ tak snad jedine pomoci "Shared Files" (vidis jeho sdilenou slozku)
to sme skusali ... ked si dam download na jeho subore tak to nevie establishovat spojenie...
Ja mam firewall vypnuty aj on...