Tak dne s som doniesol domov t/breda. nema vobec prepalene l1 ani l3. nasobic ide menit ale zatial nic moc. Vo stvrtok mi dorazi epox 8rda+ takze uz sa tesim ako mu nasolim..
Printable View
Tak dne s som doniesol domov t/breda. nema vobec prepalene l1 ani l3. nasobic ide menit ale zatial nic moc. Vo stvrtok mi dorazi epox 8rda+ takze uz sa tesim ako mu nasolim..
Tak se ozvo docela me to zajima...Citace:
Původně odeslal Martin83
:o :oCitace:
Původně odeslal Martin83
Aka seria ??
az budes mit epoxe tak nezapomen naspat vysledky !!!!!!!
Tak ale v popise dole mas tiez EPOXA a nieje to sracka ten EPOX !! Na tom EPOXE s NForce to bude lebsie ale nie zas otolko. Ved ten tvoj Epox vpohode zvlada 200FSB a zvysenie napatia na 2.2V a tiez zysenie napatia na ram. Tak neviem fcom je problem ?? Ale jasne ze ho uz xces vyreza na tom novom kusku :)
Po 3 hod testovania ztial slape staBILNE podla mna na 11x170=1870MHz. Zacina sa mi to pacit. Ozaj napatie mam 1,725
seriu napisem neskor ked ho budem prehadzovat do druhej dosky.
da se nejak poznat v cenikach ze je to Thoroughbred???????????
ne e musis se zeptat ale myslim zhe je maj uz skoro fsude ;)Citace:
Původně odeslal MustaF
tak myslim ze fsade okrem kosic lebo tu su taky zabednenci ze ani nevedia o takych procakoch co je smutne. normalne prides do predjne a spitas sa "dobry mate nove athlony xp Thunderbredy ??"a oni na teba pozeraju a povedia "asi nie este" a ja sa ich pytam "a kedy dojdu ?" a oni nato "nevieme nemame o nivh informacie". No nieje to na smiech ?? Druhe najvecsie mesto na SLovensku a oni nemaju sajnu o TBredoch. A uz som sa ani nexcel spytat ze ake serie dostanu ked ich dostanu a ...Citace:
Původně odeslal rombo
A v Blave už Tbredy sú? ??? Podľa cenníka sa to teda spoznať nedá, či je 1700+ už TBred alebo nie...
v blave ich maju ale nemaju ich v cenniku rozlisene od obycajnik. uvidis co ti skladnik nadeli. BGS
Dnes mi doslo par 1700+ z BGS - vsetko Tbred 8-)
v Libre ich tiez maju
rombo: ty seš z olomouce..neviš jestli maj tbredy v bohemce??
treba to bude tim ze se to jmenuje Thoroughbred ;) kdybys na mne vyplivl ze chces Thunderbreda, taky bych se tebe dival divne :)Citace:
Původně odeslal cox
přesně jedik....kámoš se se mnou hádá že je to thunderbred a ja na něj že je to Thoroughbred....prej "prostě je to tbred" ;D
joXerus: maji
mel sem moznost ho otestovat a prekvapila me teplota procaku, ktera je 35 po dlouhodobe zatezi (default nastaveni) (samozrejme mam vodni chlazeni, ale s obycejnym chladicem odhaduju tak 40-45)
Hmm to topi az tak malO? 8) fklidu ;DCitace:
Původně odeslal Max_
moja skusenost, Imperio Kosice, tak pred mesiacom.
Mozem sa spytat aku mate verziu Athlonov ?
>A to vam je na co???
bla bla tuning...
> aha, hmm, tak sa pozriem...
> ejGoja, 212.
AGOIA?
> ano.
hmm, dakujem, to mi zatial staci.
> a to je dobre, abo zle??
... :roll:
Kurnik vy ste taki blbi alebo sa len robyte ?? Samozrejme ze som si pytal thunderbred ty ftak ne ?? Sa otom pise na kazdom rohu a ja sa spytam ci maju thunderbreda. Vy ste fakt ftaci . Este taky blby nesom aby som si nezapametal jeden blby nazov procaku. Clovek sa sekne a hned ho tu piciju jak curaci. A keby daco tak nizsie pisem TBred = ThoroughBred ty ftak. Alebo to je ThunderBred ci snad ThoroughBird ?? Uz fakt neviem .... :roll:Citace:
treba to bude tim ze se to jmenuje Thoroughbred ;) kdybys na mne vyplivl ze chces Thunderbreda, taky bych se tebe dival divne :)
Ty odemceny verze se vyskytujou jenom v BOX verzich ?
2Cox : klidek ;) : jasne ze sa kazdy myli. Povodny Athlon bol Thunderbird, Athlon XP (Palomino), AthlonXP 0,13mikr (Thoroughbred). Tolko k tomu.
V IMPERIU som nebol asi 2-3 tyzdne pretoze jednak nemam vobec cas a urcite tam maju cez vianoce natresk. Zalezi ze koho si sa ta pytal na toho Athlona XP...LUBO napr. vie ze XP2200 su uz na novom jadre...ale nie kazdy to tam vie. Je jasne ze ked sa spyta predavacky, alebo ineho tak moc do toho asi nevidi...resp. nevidi tak ako my :).
no to newim ale kupovat neco v bohemce ....ja ti reknu az ho budu mit ja a odkud ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
Citace:
Původně odeslal marq
Nie, nie - tie co som mal ja ( Tbred 1700+ ) neboli BOX a boli odomknute ...