nevite nekdo? normalni na 230V mi moc nevyhovuje
Printable View
nevite nekdo? normalni na 230V mi moc nevyhovuje
Trosku vedle sekci, ne ? :roll:
Jinak genialni dotaz...
Hornbach, OBI a dalsi bastlirovi raje.
no koukal sem na oboji ale nikde neni internetovej obchot
BTW ja fakt nejsem z prahy ani jineho velkeho mesta
Ach jo s tebou je potiz, To nemas ve svym akcnim radiu zadnej Hornbach ??? A na http://www.aquacool.cz/cerpadla.php?lng=cz&acm=5 sis nahodou nevsim teto formulky, vid ze ne ?
A akvaristika.cz taky nic ? Fakt nechapu jak to hledas....Kód:Kromě výše uvedených si lze objednat jakýkoli typ z nabídky firem Heissner a Eheim
Aquacool prodava EHEIMY s napajenim na 12V ? odkdy pls ?
nejak nechapu jak to myslis: nevsim formulky ??? ale kde beres tu jistou ze ten eheim je na 12V, on si ho tam kupoval jeden clovek tady z fora a dostal normalku do 230V tak nevim a ten druhej link mi nejede, tak stale nevim kde to mohu poridit.Citace:
Původně odeslal Dawe
Maj tam napsano ze si muzes objednat JAKYKOLI Eheim.... Tudiz i na 12V.
Ja uz nevim co s Vama.....
to co tam pisou je sice hezky ale ma to jednu malou, nepodstatnou chybu: EHEIM cerpadla na 12V nedela :!: to co ma napr WeSTLeR je predelavka klasickyho cerpadla Innovatekem (nebo jinou firmou, ale to uz je fuk)
ale dělá, třeba řada EHEIM COMPACT 1001, 1002, 1003 (300/600/1000 litru za hodinu) pokud vím tak jsou na 12V
cca pred mesicem sem psal do eheim.cz a dostal sem tuhle odpoved
v tom seznamu sou i ty kompakty, ale bez udani provozniho napeti, ale napsal tohle tak asi budou taky na 220 :|Citace:
Vážený pane,
Bohužel firma EHEIM nevyrábí čerpadla na 12 V. Přikládám Vám seznam všech dodávaných čerpadel, jejich parametrů a cen.
S přátelským pozdravem
Ing.Jaroslav Macenauer
tak sem koukal na net ale ze bych nasel konkretni dukaz se rict nedaCitace:
Původně odeslal T613
Sakra proč nemůžeš nejdřív koukat a až potom psát ??? , proč jsem asi dělal nákupní sekci :roll: ...
Ale dela - viz Martyho Eheim compact 1000 zakoupeny v Hornbachu v Repich....Citace:
Původně odeslal LookAS
A presunte to uz konecne nekdo do chlazeni. :roll:
Citace:
Původně odeslal LookAS
přesně tam jsem taky psal a byl jsem informovám že řada COMPACT je na 12V ??? tak já už nevím do .... ale budu brat tech 1000l/h tak aj tak :-)
Řada Eheim Compact je stejně jako ostatní na 230V, všechny úpravy na 12V jsou dílem ostatních výrobců. I ve zmiňovaném Hornbachu mají compact na 230V a nic jiného (shodou okolností jsem na něj včera koukal).
Dobrej napad :-) .Citace:
Původně odeslal Dawe
A neni to ve svy podstate jedno jestli je cerpadlo na 230V nebo na 12? Jo, je mi jasny ze 12V jde pripojit rovnou ke zdroji, a 230V musim spinat relatkem, ale to je asi tak vsecko.
prosim te hlavne tu ted nezacni diskutovat o tom zda je lepsi 12V nebo 230VCitace:
Původně odeslal Paolo.n
Hmmmm lezu pod prahem priznat svoji chybu. :-( :? :oops: :-) :wink:
Original je to tedy na 230V a pouze upravami lze predelat na 12V.
Omlouvam se za dezinformaci. Tohle jsem fakt zvoral. :roll:
Pujdu se z tohoto hrichu v nedeli vyzpovidat.... Problem je ze nevim jak se to dela, ani kde je kostel... ;D :wink: Zkusim sv.Vita ;D
a tohle je tedy taky predelavka???
ANOCitace:
Původně odeslal butter
Die innovatek HPPS-Pumpe 12V (based on Eheim) ist eine Weiterentwicklung der Original innovatek Eheim 12V Pumpe der ersten Generation.
No myslim, ze byl nebyl velkej problem predelat Eheima na 12V pres DC menic. Otazkou je, jestli by to nebylo zbytecny vzhleden k cene menice a zatizeni zdroje v kompu. Takze bych zustal u zapojeni pres relatko za 40Kc. :)
no mas pravdu. jakou ma spotrebu takovy eheim 1048? ja mam compact 1000 300l/h a ten ma jen 5W coz by pro zdroj problem nebyl..Citace:
Původně odeslal Pirs
To nevim co je lepsi, kazdymu co mu chutna.Citace:
Původně odeslal eraser
Eheim 1048 ma 10W a 1046 ma 5W.
To Eraser: Hele a proc Ti tak vadi tech 220V.Pokud si vytahnes linku ze zdroje coz je 12V a pichnes to na spousteci rele,coz neni az takova hruza zapojit,mas vyhrano.Ale dulezite je hodne izolovat,protoze vodici case...... no prinejmensim na hov.no ;D Me jednou vedla skrin 120 V a simralo to hezky.