Ahoj poradi mi nekdo jak chladit kapalnym dusikem?muzete mi poslat i nejake odkazy ,cokoliv.Diky David
Printable View
Ahoj poradi mi nekdo jak chladit kapalnym dusikem?muzete mi poslat i nejake odkazy ,cokoliv.Diky David
nekoukas moc na telku ??
dusikem se delaj JEN rekordy.
procak chlazen dusikem je za tejden v hajzlu. hlavne chlazeni dusikem je drahy jako svině.
S chlazenim dusikem je spousta problemu - kondenzace vody, kam dat kanystr s dusikem, jak ho dovest k procesoru atp. Dobry, ale pro normalni OC neprakticky.
Ještě chvíli chlapečku a dopadneš jako ten polda v Terminátorovi.
Pavel
LOL ;DCitace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
Drahy to neni ale dost neprakticke kvoli kondenzacii vody nesmies to vypnut lebo sa roztopi lad a po zapnuti je PC v panu a ktomu ked chladis dusikom pocitaj s tym ze to treba pravidelne dolievat co je maintenance ktora ta raz dva omrzi. Takze jako Gamer solution to neni nic moc protoze na prejdeni UT2003 by si potreboval kanister tak na 2o litru aby si nemusel dolivat v pribehu akce ;DCitace:
Původně odeslal Voky
PS: u nas v Blave sa da liter dusiku kupit asi za 5 korun, v Slovnafte je to vedlasi produkt pri vyrobe cohosi asi benzinu to uz nevim ;D
No podle me je to urcite naprosto nerealny na normalni provoz a celkem k ***** ,fakt jen na ty rekordy a vyhodit (no nebo to mozna pak jeste pouzijou 3nvim ) :roll:
rofl ;D :mweheh:Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
DOBREJ vtip :lol: