udelal jsem vcera pruser jak prase...smazal si z disku asi 2GB dat...
neznate nakej program na obnovu souboroveho systemu z NTFS? dik moc
Printable View
udelal jsem vcera pruser jak prase...smazal si z disku asi 2GB dat...
neznate nakej program na obnovu souboroveho systemu z NTFS? dik moc
uz se to tady resilo x-krat :-), priste zkus SEARCH. Pouzij nejakou utilitku na zachranu dat treba drive rescue, easy recover, R-Studio etc :)
Kazdopadne dostat data z NTFS je slozitejsi nez z FAT32 .), doufam, ze se ti to poradari.
...mozes vyskusat aj GetDataBack NTFS :wink:
Ak chces poslem ti r-studio 2.0 pre ntfsCitace:
Původně odeslal jmeno
S tim jsem mel vzdy spatne zkusenosti, nikdy mi nic neobnovill :( A to jsem zkousel obnovovat soubory ihned po smazani.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Mam vyzkouseny "PC Inspector File Recovery" a zatim nikdy nezklamal...
Zdravicko, nasel sem tady tohle tema a resim podobny problem... nakou zahadou sem prisel o data (resp. o pristup k nim, nevim jestli je to vadnymi fatkami nebo cim)... kazdopadne: Stahl sem si Easy Recovery Professional, ten sice disk prohleda, soubory najde, ale protoze je to jenom trial, nemuze je obnovit. Dalsi jsem zkousel Recover 2000 - ten s NTFS umi taky, jenze neobnovuje soubory vetsi nez tusim 32kb - tudiz k prdu :( Kdysi se mi velmi osvedcil TIRAMISU, jenze sem ho nekde potratil a uz sem sehnal jenom v1.60 pro NTFS - jenze zase je to neregistrovana verze - tudiz k prdu :(
Prosim moc moc moc, doporucte link, zaslete zip, proste neco FUNKCNIHO co umi obnovovat data z krachlych NTFS partitionu. Nutne to co nejdriv potrebuju :( muj email by mel byt v mem profilu.
Moc vam dekuju, kdyz ne za soft (pac to zrovna legalni asi neni ;) ) tak za rady.
Prosím mně taky- na WD 200GB (nesystemový disk F:-kde jsem měl zálohovaný filmy atd.) při obnově Win mi to napsalo něco jako ,,obnova sectorů na driver/F: tak jsem to típnul. A teď mi ho system normálně ukáže, ale jako nenaformátovaný.
Jo a druhý problém se Seagatem (taky nesystemový D:) když spustim Seagate Wizard a třeba ho jenom opět zavřu tak system naběhne a běží normálně-pokud ale vypnu počítadlo tak mně vždy při nabíhání win. skončí na modré obrazovce a je tam něco takového: system byl zastaven aby nedošlo k poškození atd. a taky zkuste odebrat všechny nově nainstalované disky a nebo zkontrolujte správné zapojení hardwaru. Prostě Winy jinak nespustím než nabootovat z disk Wizard Geagate - vyskočim z něj - trojhmat - vše běží normálně dokud ho nevypnu.
Diky předem