obcas mi skoci do hry naka hlaska ze site a najednou ted nefunguje stary alt-tab ani win butonek tak musim hru ukoncit.....
nevite co s tim?
popripadne kde se nastavi aby me neupozornoval sytem na malo mista na disku ...
dik ssasha
Printable View
obcas mi skoci do hry naka hlaska ze site a najednou ted nefunguje stary alt-tab ani win butonek tak musim hru ukoncit.....
nevite co s tim?
popripadne kde se nastavi aby me neupozornoval sytem na malo mista na disku ...
dik ssasha
1) Na to bude těžké najít řešení - napadá mě jen, stopnout před hraním service "messenger"
2) Nejsnáz se takové věci nastaví v TweakXP - D/L: http://www.totalidea.com/tweakxpdown.html
stale help s tim alt-tab!!
Vzdyt ti jan555 radi:Citace:
Původně odeslal sasha
spust si pred hrou samotnou prikazovy radek a napis "net stop messenger".
Kdybys treba chtel sluzbu zase pak spustit, tak "net start messenger". Samozrejme musis mit admin prava..
to je sice hezky, messengera jsem vyresil jednoduseji, ale jde o to ze proste nefunguje tahle funkce a ta je potrebna nejen pod hrama.... :?
Neni mi to uplne jasny.Citace:
Původně odeslal sasha
Kdyz vypnes messenger, tak k chybe nedochazi?
Kdyz prijde message ze site (jakakoliv nebo nejaka urcita?) tak prestane fungovat alt-tab?
ne tak to jsme si nerozumneli, ten alt-tab nefunguje porad
diky messengeru jsem to zjistil.... kdyz me prisla hlaska do hry a chtel jsem vyskocit ven....
na vypnuti upozornovani o malu mista na disku staci tento reg soubor:
Citace:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer]
"NoLowDiskSpaceChecks"=dword:00000001
To bych viděl 2 možnosti - a) hra to nepodporuje (což nepředpokládám?), b) nainstalovat ad-aware a pročistit to, různý hnusy z webu můžou tohle udělat - abys nemohl přepnout jejich šmejd na něco normálního, když to nejde zavřít.
No a pak klasická rada - přetáhnout service packem, nebo obnovit restore pointem do doby, kdy to fungovalo ...
to Jey: diky
jinak to statni nepomohlo :-( respektive nemuzu delat restore mesic zpatky...
BTW: Na vypínání/zapínání těchhle blbostí (warningy, atd.) je jednodušší nainstalovat TweakXP než hledat reg keys ...Citace:
Původně odeslal sasha