dal jsem na svoji desce default a ona mi nastavila todle napeti ... je to mozne?
Printable View
dal jsem na svoji desce default a ona mi nastavila todle napeti ... je to mozne?
nemam nastudovane serie cpu, cize neviem, ci taka seria existovala, mozno je problem v BIOSe.
moje CPU novy bios detekoval ako 1.5V a pri 10x200 mi to bezi primestable, tak neviem...
Myslim ze to je v pohode. Vcera jsem koupil AXDA1800DVT3C 4172388270165 NIUHB0334MPM - default 1.4V + odemceny nasobic ;D
na 1.4 z nej dostanu 11*200, ale neuchladim to :-(
to je uzasny :o :o :o ze by si AMD nechalo to nejlepsi nakonec?..vubec nevim,ze se delaly Tbredy Bcka na 1,4V - ma ho tady snad vic lidi?kde ste kupovali?Citace:
Původně odeslal marzocchi
100mega - Liberec
ja to taky kupoval ted - taky to je DVT3C - V teda asi znamena 1.4V - akorat je vyrobeny 0334 - ja ho mam odsud www.phoenixcomp.cz
uz jsem nasel novy info - http://fab51.fc2web.com/pc/refs/opn_guide.html
jj malo by ist o Athlony XP SFF - Low-Power Desktop 35W
jenom jsem zatim nikde nenasel, kolik je pro ne jeste bezpecne napeti ... ted mam 1,5 ... zajimalo by me jestli zkousnou jeste 1.6Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...myslim ze 1.6V bude v pohode :wink:
Myslim ze v poho znesu aj 1.7V s poriadnym chladenim.Cekni kolo to da lebo to vyzera celkom zaujimavo.
skuste AIDA soft, ten mi ukazal, v akom rozpeti sa robi moje cpu
(1.5-1.65V), takze aj na 1.7V by to imho slo vpohode, cize tie 0.2V navyse ti to zvladne vpohode. ale chladit!
NO pola mna je technologia vyroba taka ista ako pri ostatnych XPckach a tak musi aj tolko vydrzat. Precitajte si http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=45856 a tam sa otom pekne pise ... proste vsetko je o chladeni. Ked to uchladis tak kludne do toho daj aj 1.8-1.9V !! :wink:
sakris to vypada zajimave! zajimalo by mne nakolik pujde s 1,9V :)
Jsou tyhle procesory mobilní?
jj,posli mu 1,9-2V podle chlazeni a prubni kam az ho vytahnes ;-)Citace:
Původně odeslal cox
daju sa tieto procaky kupit aj na SR, pac nikde som v cennikoch nevidel xp1800+ ???
kdyz mi napises jak to zjistit, tak ti to zjistim ... pres cpuMSR?Citace:
Původně odeslal Eagle
To je hodne slusny.
Trosku ho potrapte, kolik da :wink:
NIUHB z 34.tejdne mam taky a jde dobre taktit, ale je to klasicky DLT3C. na 1.4V jde v klidu do 2000, vic jsem nezkouselCitace:
Původně odeslal marzocchi
2gremlin: našiel som na nete firmu Aplin ale je to maloobchod ak ti to nevadí ! ( www.aplin.sk )
Čau !