reinstalace Win XP - zůstanou záplaty ?
Nevíte někdo jak přeinstalovat resp. inovovat Windows XP aby mi tam zůstal Service Pack a záplaty a všechen software (ten při inovaci zůstane normálně), ale jde mi hlavně o ty záplaty. Protože se mi ty Windowsy poněkud zas*ali. Nefunguje mi Winamp5 final v moderním skinu (stará beta fungovala). Jedinej interface k antiviru, kterej se spustí je Kaspersky, Avast, NAV ani NOD se nespustěj a když, tak po dlouhý době. Nefunguje mi prohlížeč helpu, Internet explorer ze kousne při startu (ne, že by mi na něm záleželo). Prostě děs a hrůza jak je vidět :evil: Spyware tam nemam, to sem koukal, žádnýho vira sem taky nechytil (The Bat! + Mozilla FB to jistí).
Slyšel jsem, že de nějak udělat, aby se mi z CD přehrály jenom poškozený soubory, ale zůstanou ty záplaty ? Nechci podstupovat ty martýrie záplatování děravýho systému znova.
Dík za případné odpovědi.
Obávám se, že to asi nejde...
Systém se přeinstaluje tak, že se uvede do původní podoby... Ale nedělal bych to. Zašvihaný systém se tím neopraví. Je to z bláta do louže. Je lepší mít všechny záplaty uloženy z Windows Update - Katalog systému Windows - na disku a instalovat je lokálně. Pak přeinstalovat Windows úplně a na čisto a udaty instalovat před připojením k síti...