Zdravím, mám dotaz ohledně wi-fi sítě. V mé blízkosti je provozována wi-fi síť převážně na hraní a rád bych se k nim připojil. Jen přesně nevím co všechno k tomu potřebuju. Díky moc za rady
Printable View
Zdravím, mám dotaz ohledně wi-fi sítě. V mé blízkosti je provozována wi-fi síť převážně na hraní a rád bych se k nim připojil. Jen přesně nevím co všechno k tomu potřebuju. Díky moc za rady
1. Najprv hladajCitace:
Původně odeslal iwi007
2. Potom sa pytaj
3. Nasledne zhanaj HW
Potrebujes
Wifi karta,pigtail, nizkoutlmovy coax(pokial ti nestaci ten to co trvi z anteny),smerovu antenu(dB zvol podla vzdialenosti)
S pozdravom
wi--fi kartu mám vybranou (D-Link DWL- 520+), koax taky anténu 16dB.Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Jen nějak nevím co je pigtail?
Je to "redukcia" (2 konektory spojene kratkym kablom) z konektora, co je na karte (vacsinou R-SMA alebo SMA) na standardny velky N-konektor.
a jak se to tak pohybuje cenově? Síťovku budu mít za cca 1300 anténu za 1500 a zbytek stojí asi kolik?
pigtail - do 300,- nebo se dá vyrobit
kabel (RLA-10) - cca 40,- Kč/m (to víš anglická kvalita) - možná už je to méně, už je to nějaký pátek, co jsem ho kupoval
nebo něco jiného....ale nejlepší bude, když se zaregistruješ na www.czfree.net, kde najdeš na všechny své otázky jistě odpovědi + lidi ti tam poradí :idea: