čo hovoriťe na tito pameťe:DDRAM 512MB PC333 MERCURY® CL2,5 ( chip A-data ) su to dobre pameťe alebo šity
???
Printable View
čo hovoriťe na tito pameťe:DDRAM 512MB PC333 MERCURY® CL2,5 ( chip A-data ) su to dobre pameťe alebo šity
???
Podla toho naco ich potrebujes...Ak budes chciet taktovat a budes pritom zvisovat FSB tak nato mercury zevraj niesu dobre(nemam snimi skusenosti) ale ak nebudes tak ta pamet ficat bude ale radsej by som kupil apacery alebo najlepsie twinmosy.
Mne tato RAMka beha na 175FSB ULTRA s 2.9V v spolupraci s APACER PC 333 CL2.5, mozno to ta Apacerka brzdi, neche sa mi testovat :-)
DDRAM 512MB PC333 MERCURY® CL2,5 ( chip A-data ). v ageme som ich kupoval minuly týzden a dali mi V-data a tie su vraj o dost horsie. ale mne to as tak nevadi ( bezia mi na 100MHz :oops: ). ale ak to budu fakt tie a-data ,tak pomer cena/výkon je super.
este raz pre vsetkych:
v Ageme uz nepredavaju Mercury s A-Data cipmi!!! iked to maju v cennikoch. Daju Vam V-data a budu tvrdit ze to je to iste!! A A-data a V-data to je asi ako porsche a trabant...
vseobecne si ludia A-data pochvaluju, nemam osobnu skusenost iked som ich chcel kupit (bohuzial predali mi V-data, tak si im to tam musel oplieskat o hlavu a ist kupit do libry twinmosy, ale kebyze maju tie A-daty tak by som ich urcite kupil)