Hluk Copper Silent 2 vs. Spire WhisperRock IV/FalconRock II
Chci si poridit tichy chladic a vytipoval jsem tyto tri favority (v zavorce vyrobcem uvadena uroven hluku):
Arctic Cooler Copper Silent 2 rev. 2 (18dB)
Spire WhisperRock IV (21dB)
Spire FalconRock II (25dB)
Papirove je to jasne, ale dle ohlasu to vypada, ze ty dva Spiry jsou, co se tyce hluku, uplne identicke. Je to tak?
O AC jsem precetl tuny materialu a vypada to docela vrci a rozhodne neni o takovy parnik tissi, nez ti dva.
Skoro jsem ziskal pocit, ze ty tri chladice jsou uplne stejne hlucne (recenze na pctuningu). Mel jste je nekdo moznost porovnat?
Diky za ohlasy
Re: Hluk Copper Silent 2 vs. Spire WhisperRock IV/FalconRock
Citace:
Původně odeslal Vitekv
Chci si poridit tichy chladic a vytipoval jsem tyto tri favority (v zavorce vyrobcem uvadena uroven hluku):
Arctic Cooler Copper Silent 2 rev. 2 (18dB)
Spire WhisperRock IV (21dB)
Spire FalconRock II (25dB)
Papirove je to jasne, ale dle ohlasu to vypada, ze ty dva Spiry jsou, co se tyce hluku, uplne identicke. Je to tak?
O AC jsem precetl tuny materialu a vypada to docela vrci a rozhodne neni o takovy parnik tissi, nez ti dva.
Skoro jsem ziskal pocit, ze ty tri chladice jsou uplne stejne hlucne (recenze na pctuningu). Mel jste je nekdo moznost porovnat?
Diky za ohlasy
Já osobně bych šel do AC , několik jich mám a ne všechny jsou identické - některé opravdu vrčí zvláště při rozběhu . a Kdyby Ti nezáleželo na penězích tak se podívej na www.silent.wz.cz - tam teď nakupuju, ( a ty AC přímo upravují a může se k tomu dokupovat stavebnice na ztišení - jestli Ti jde o ticho ), ale prodají i sériového za dobrou cenu a vyzkouší Ti ho - prostě nedostaneš běžnou kusovku .
Citace:
Původně odeslal akva
Já osobně bych šel do AC , několik jich mám a ne všechny jsou identické - některé opravdu vrčí zvláště při rozběhu .
To je prave to, z ceho mam strach. Dost lidi si na ta loziska stezovalo a i na to, ze po nejakem pulroce odejdou.
Tak ted fakt nevim, mozna zkusim Copper Silent 2M, alespon si budu moct pohrat s otackama.
Na eshop nemuzu cekat, potrebuji to rozchodit tento tyden do patku.
Citace:
Původně odeslal Vitekv
Citace:
Původně odeslal akva
Já osobně bych šel do AC , několik jich mám a ne všechny jsou identické - některé opravdu vrčí zvláště při rozběhu .
To je prave to, z ceho mam strach. Dost lidi si na ta loziska stezovalo a i na to, ze po nejakem pulroce odejdou.
Tak ted fakt nevim, mozna zkusim Copper Silent 2M, alespon si budu moct pohrat s otackama.
Na eshop nemuzu cekat, potrebuji to rozchodit tento tyden do patku.
Když už AC, tak novy M nebo L.