Mam Inno GF3 Ti 200 a začíná mi odcházet větráček. Takže to bude asi znamenat výměnu. Napadlo mě, jestli by na díry na kartě nepasoval chladič z R9700/R9500, když na GF3 i Radeona pasuje AC Silencer. Jakej na to máte názor?
Printable View
Mam Inno GF3 Ti 200 a začíná mi odcházet větráček. Takže to bude asi znamenat výměnu. Napadlo mě, jestli by na díry na kartě nepasoval chladič z R9700/R9500, když na GF3 i Radeona pasuje AC Silencer. Jakej na to máte názor?
no že tam ten SIlencer pude,bo ne ;D ;D ;D ;D ;D Dal bych tam toho silencera,sice 500kč,ale tissi a vykonnejsi:)Citace:
Původně odeslal Mastr
Tichost je mi fuk. Nahoře v bedně mam dva Sunony 8*8 a ty na plnej výkon přehluší vše :-) ...i toho Maxtor(viz. podpis) a dávat 600 - 700 Kč za chladič se mi moc nechce.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Kamoš hodil práve na Inno3D Geforcku Ti4200 klasicky 8cm vetrak :)
Vypilil ho z toho štvorca, v ktorom bol namontovany a spodkom ho nalepil na kartu.
Chladi to dobre, akurat musi dať pozor aby mu tam dačo nebehlo, keďže vrtule su nechránené. :-)
V tom pripade vem nakej pasiv z nakyho Durona,normálně ho hoď na jádro a na to dej větrák na 12V,když ti nejde o hluk;)Citace:
Původně odeslal Mastr
Já mam doma pasiv z Titanu D4TB, ale zatim jsem nevymyslel dostatečně pevný přidělání. A navíc....proč se patlat s vrtáním pasivu a shánění šroubků, když by to šlo udělat takhle a celkem jednoduše.....Citace:
Původně odeslal SPYKER
Na me Ti200 (viz podpis) take odesel cca pred mesicem cooler na GPU a nahradil jsem ho timhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24594
... a jsem spokojeny... je to tichy a chladi daleko lepe nez ten predchozi hlinikovy=> lepsi OC
Jsou k tomu 4 spony pro ruzny vzdalenosti der...
Jaká je, podle tebe hlučnost toho vrtulníku (myslím tvůj subjektivní pocit), příp. nějaké srovnání. A je to jádro znatelné chladnější ???Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Hlucnost udavana vyrobcem je 23dba... a muj objektivni dojem... proste ho neslysim... hluk chladice na cpu je hlasitejsi:) .Citace:
Původně odeslal Millisx
Ale mel jsem tu kartu i v jinym PC a proste slyset neni...
A znatelne chladnejsi... teplotu jsem nemeril.. ale na GPU jsem mohl dat o cca 15MHz vic nez pred tim.