Zajímá mě váš všeobecný názor na tento OS. Tak se perte ;D
Printable View
Zajímá mě váš všeobecný názor na tento OS. Tak se perte ;D
jo je to good az na to ze se mi to obcas kousne a pak to nechce nabehnout ale jinac dobry :wink:
Vetsina lidi ti rekne ze je to uz starej system (ze prej XP rulezz) a ze to sou nejhorsi Widle co kdy vysli.
Me osobne ME fungovali lip nez cely 98SE...mozna to bylo kombinaci HW mozna tim jak snima clovek zachazi.
Kdyz vidim lidi co dostanou do ruky nejaky CD s 50ti vecma a samozrejme i ty nejveci kraviny instalujou, tak se ani nedivim ze ji Widle po mesici lehnou.
Takze muj nazor: ME ve sve dobe v pohode ;)
Dnes na starsich compech, klidne. Na novy masiny uz bych je necpal.
WinME jsou nejlepsi wokna.
Nejradsi mam kritiky co na ne nadavaji a ani je nemely nainstalovane, trubove :evil: .
OS WinME (podle mne) je nejvykonejsi a stabilni.
A to ani nemluvim o bootovaci dobe, ne kterou jine windowsy nemaji, dela to 28 sekund od stisknuti po nabehnuti plochy.
Je to smeska vseho dobreho z W98SE a nake vylepseni.
XPcka jsou mozna o neco stabilnejsi ale na vykon winme nemaji.
Mam pocit, ze na 98 a ME se delaji lepsi ovladace, aspon od NVidie.
WinME rulezzz 8)
Pro me byly WinMe taky nejlepsi z rady w9x. Ale ted co mam W2k taxi nemuzu stezovat a jen tak bych nemenil ;D 8)
Mne Windows ME tiez idu pekne - a este som nerobil ziadny reinstall - asi dva roky(?).
A funguju stabilne aj na doske PC Chips M726 s Celeronom 333 a diskom Samsung 7.8GB (pre niekoho to moze vyzerat ako smrtelna kombinacia :lol: )
ME jsou OK, mam je od data vydani, samozrejme bez preinstalace.
obecne uz bych se k zadnymu non-NT-based systemu nevratil.. pro me vedou W2k
Já nevěřím, co tady čtu. Kdekoliv jinde se píše ME=fuj, ale na samostatném threadu jen samé pochvaly. Hmm, Založil jsem to proto, že jsem četl jen samou kritiku, ale já jsem moc spokojeny, bootovací doba snad ani netřeba komentovat, modrou smrt jsem viděl asi 2x za dva měsíce, ale ne vyjímka, ale systém je zaneprázdněn..., a to není na moje nervy, takže reset. Osobně jsem 2K nainstalovane neměl, ale prej na tom neběží zase až tak všechno, takže jsem zvolil ME. a XP? No nevím, asi to stále má mouchy, a taky si myslím že HDD 5400ot. a 256MB ram je ne moc vhodné, třeba mě někdo přesvědčí o opaku 8)
Zatím zdarec
Teraz uz sice hodne dlho ficim na XPckach, ale mal som kedysi tak isto asi rok ME a nemal som s nimi ziaden problem...
Podle me zalezi na HW a ucelu. Kdyz jsme prodavali ME i v novych (!)sestavach, byli s tim jen a jen problemy. Nekompatibilni HW, ovladace nebyly, problem s DOSem, pady.. Jako firma jsme se vratili k W98SE a pohoda. Nemusime jezdit kazdy tyden k zakaznikovi, ze se mu ty ME po**aly. Mluvim samo o SOHO zakaznickym segmentu.
tak to jses dobrej ja to instaloval nekdy i 2xdenne :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal mager
:lol: tak to blahopreju ...mozna by bylo vhodne prejit na jiny system...Widle ti evidentne nesedej.Citace:
Původně odeslal Krupa
asi záleží na kusu :wink:
zkušenost s nima mám, ...no dobrý je v nich akorát ta obnova systému....jinak sou dost nedodělaný.
Když si člověk odmyslí ty serepejtle tak W98se sou lepší
...Já radši 2kpro/XPpro 8)
ja si myslim ze se neda rici ktery system je nejlepsi a ktery je nejhorsi.
Jediny co se muze rici je objektivni nazor kokretni sestavy na koknretni systemy a porovnanim mezi sebou.
Na my sestave nejlepe bezi WinME .. kupodivu lepe nez W98SE, w2k jsem neskousel a XP jsou des ..
tot muj nazor
hehe treba ms prosazuej co kus to original - proste rucni prace. pro to to je treba tak draheCitace:
Původně odeslal Drak
Kazdy non-NT system od MS je
http://sweb.cz/Michal.Goceliak/grc.gif
Myslim ze by stalo za to prejit i na jinou platformu, PSX2 bude to pravy hehehe ;DCitace:
Původně odeslal Herne
V práci máme Win ME , doma mám XP.Celkově se mi ME moc nezdaj, jsou s nima časté problémy, ale asi to fakt bude záviset i na hardweru.Podle mého názoru jsou XP lepší :roll:
Plati vseobecne, ze pokud clovek po instalaci OS do nastaveni moc nehrabe, jen nahraje potrebne programy a pouziva je tak mu system vydrzi stabilni a rychly dlouho, kdyz do toho zacne vrtat, instalovat, odinstalovat, aplikovat programy na zrychleni behu a vychytani much, ruzne ServicePacky tak si koleduje akorat o reinstal v nejblizsim casovem horizontu...takovy mam na to nazor a vlastni zkusenosti...Nak
Souhlasím s Harrym....moje zkušenosti s ME nejsou příliš valné...
když nic neděláte,zatěžují procesor více než SE a taky to víc hřeje...
I když jsem jim zakázal dělat cokoliv co nenamačkám, pořád to něco "mlelo a mlelo" :evil: :evil: :evil: sFiňa
Taky se to chová nějak divně a pokaždé jinak....náhodné výpadky,rozdíly v reakcích a nelogicky to obnovení systému....to je prdel ;D ;D ;D .....to nefunguje vůbec a když, tak odhadem
TAK NA 10%...
No- abych to jenom nehanil ;D ;D ;D ;D ;D .... mají víc ovladačů než SE 8) 8) 8) ,ale to je snad všecko...Než ME, raději SE :-D ...
a tak jsem ju zrušil a nahradil Win 2k a tu posléze XP a už bych zpátky nešel ani za nic... pokud by mě nedonutil HW...
Ale to nic neznamená....na jiné mašině to snad bude šlapat líp,ale pochybuju...všichni známí (a že jich teda bylo...) se vrátili na SE a jednomyslně se shodli v
shitózním charakteru popisovaného předmětu.
Závěr: Od vydání prvních Win 98 jsou ME suverénně nejhorší OS.
Takže si z toho něco vemte nebo nevemte, já to vidím tak.
papa
P.S. Deviantův smajlík je nejen výtižný, ale i naprosto úchvatný.....
Dík za pobavení... ;D ;D ;D
2 cunas: kulove
winME rulezzzz 8)
ja tam ty XP hodim ale až budu mit novej hadr ted mam 2GB a to je uz malo :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Herne
Tomu rikam duchaplna odpoved, ktera me presvedcila o tve pravde. ;)Citace:
Původně odeslal DAM
Souhlas s Jaffou - jeste bych doplnil, ze system udrzi docela dobre v chodu Nortonovy utility. Ja za poslednich 3,5 roku W98SE preinstaloval jen jednou - kdyz jsem koupil novy HDD..