poradite?
Printable View
poradite?
silent boost od thermaltake ale estli ho sezene spod 1000,- to newim , ja ho mel za 1200KC
podívej se na www.silent.wz.cz upravené Arctic coolingy mají pod 1000 ale bez daně . Prodávají však vzorky z testů a vlastní výroby a to za super ceny ( nové ventilátory od 20 Kč ) - když budeš požadovat např. komůrkový chladič z testů, nebo jim prostě napiš, myslím že Ti vyhoví a budeš spokojen ! ( napiš rovnou svoji konfiguraci co chceš chladit - mail je info@tichepc.cz )Citace:
Původně odeslal berraneck
cece koukam,ze jim tady delas porad reklmu... mas to aspon vyzkouseny ? kdyz uz to tu tak doporucujes ?Citace:
Původně odeslal akva
zajimalo by me jake sqvjele upravy pouzivaji,ze ztisi ty posr*** loziska... :oops:
dik, az doted sem si myslel ze nejtissi sou arcticy :oops: kde se da sehnat ten silentboost?
jen v nemecku ( asi zatim ) , ja ho objednal pres FABSACitace:
Mám od nich jeden počítač , na kterém právě dělám, a je fakt, že nelžou jako ostatní - musí se to vidět a neslyšet - dostal jsem chuť na jejich řešení po přečtení recenze na www.pcarea.org v sekci TOP 10 nejčtenějších článků . Odhlunění obstarává jejich výrobek já mám TC 3 (protože je nejlacinější ) zdroj a chladič - právě upravený a Vámi pomlouvaný Arctic - no a ten se točí v klidu na 8 % PWM(jsou vidět lopatky ) a když zatížím PC na 100% ( Burnproof ) tak je někdy až na 40 %(pouze v létě ) ( Celeron 2 GHz ) údaje vidím na displayi , který jsem si přikoupil . Slyším pouze HDD ( Baracuda 7200 ot / 80 GB / 8 MB ) A je pravdou, že můj NB Omnibook od HP (P III na 800 MHz ) je hlučnější - je totiž slyšet , když sepne ventilace . Ale kdybych měl peníz, tak bych chtěl vyzkoušet toto :http://www.mini-itx.com/store/config...p?sid=HUSH-ATX - dříve dělali jen EPIE do 1 GHz ale teď je tam konfig. rozhraní i s normálními CPU - nemáte to někdo, hrozně rád bych se dozvěděl zkušenosti .Citace:
Původně odeslal Chihuri
2akva: no jo jenze , zpomalovani vetraku nikoho nenatchne... kdyz vetrak dostatecne zpomalis,tak proudeni vzduchu slyset neni,tady de predevsim o loziska, a ty asi reseny nijak nemaj ne ?
titan cu5tb + spomaleny 92/120mm fanCitace:
Imho je medeny pasiv s pomalobeznym vetrakem k nicemu.
Zkousel jsem pasiv z Globalwin FOP38 (Al) a Thermaltake Volcano 7+ s vetrakem Coolermaster TLF-R82 80mm, a na otackacho kolem 1000 byl lepsi globalwin. med je sice dobry tepelny vodic, ale zas tak dobre teplo nepredava.
Idealni je Al pasiv s medenym jadrem :)
Ty jseš nevěřící , ale ložiska mají s nějakou kapalinovou náplní a taky mi ukazovali Fan s ložiskem v magnetickém poli (levitační)- super akorát při startu to klepne než se vrtule roztočí , a pak už nic neslyšíš . Jenom prý se zatím dělají jen do 60x60 mm ! Dnes jsem dostal od nich mail s obrázkem pasivního zdroje pro P 4, chceš ho přeposlat ?Citace:
Původně odeslal Chihuri
ano
Zkus se podivat na www.abacus.cz,chladice Nexus.Mám ten chladic na P4 a maximální spokojenost.Při 3.2GHz teplota 52°C a chladič není slyšet.