Možná to tu někde už bylo ale nějak nemůžu najít rozdíl mezi FX5600 a FX5600XT, poradíte někdo ???
Mimochodem jak to bude v porovnání s ATI 9600SE dá se to aspoň trochu srovnávat s výkonově hlavně na hry.
Printable View
Možná to tu někde už bylo ale nějak nemůžu najít rozdíl mezi FX5600 a FX5600XT, poradíte někdo ???
Mimochodem jak to bude v porovnání s ATI 9600SE dá se to aspoň trochu srovnávat s výkonově hlavně na hry.
XT je podtaktovana a mozna jeste neco...a vubec,FX5600 je shit,kdyz uz tak FX5700.XT u nvidie znamena opak nez u ATI,u ATI XT znamena lepsi nez normalni a u nvidie XT horsi nez normalniCitace:
Původně odeslal dovatron
A co bude lepší FX5200 64MB 64bit nebo ATI 9200SE 64MB, jde hlavně o hry.
oboje je takovej shit že....kolik hodlas do karty dát kč?Citace:
Původně odeslal dovatron
jojo taky o necem takovem uvazuju, a myslim ze FX 5200 128 bit bude ok..
ja ji (fx) mam a myslim ze 5300bodu :roll: :evil: na default v 3dm01 mluvi za vse.... radi kup z druhy ruky gf3ti500 a udelas lip..Citace:
Původně odeslal dovatron
no to je nejak malo i na 64 bit ne ja mam 128 bit Gf 4 MX 440 128 mb a mam 5300 bodu normalne a 6000 po pretaktovani..
po pretaktovani mam taky cca. 6000b. je to kur.va rozdil 64b/128b. se.re me to jak prase...kdyz jsem to kupoval nikde to nebylo napsany :evil: :evil: :evil: ani v manualu,ani na krabici a v ceniku (ts bohemia) uz vubec ne.Citace:
Původně odeslal Kostihouse
Prosimte koupit z G4MX FXu 5200 je jak slapnout z ho.vna do ho.vna, udelas lip kdyz nekde sezenes treba G4Ti4200, dnes se da sehnat za 2500Kc...Citace:
hm to je super ale bazary jsem prochazel a nic takovyho jsem tam nenasel..
Presne tak,GF4 Ti4200 proste ruluje :smoke: A keci ze nema Dx9...... :roll:Citace:
Původně odeslal Jerrys
Tak treba tohle http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=46609 sice je to inno ale nebal bych se toho, kdyz jede mem. na 600 :wink: jinak zeptej se treba jeste Gizzliho za koik by strelil G4Ti 4400 tusim ze ji jeste furt prodava :wink: ...Citace:
Neprodavá :wink:Citace:
Původně odeslal Jerrys
hm skusim
nojo este aby ty si to nevedel! Ty si na vsechny G4Ti uchylnej vid!? :lol: ;D JOKECitace:
Původně odeslal SPYKER
hm nejvetsi skoda je ze Gf 4 Ti uz v obchode nekoupis..
momeeent tusim ze este nekde prodavaji Gainward Ti4200 za 3taci ;D Myslim ze to byl nakej Ostravskej shop ???Citace:
do ostravy sem tam jezdim ale 3 tacy zrovna nemam.. jen 2100.. musim tak jako tak setrit objednal jsem Gamesurround Fortissimo 3..
Zajímavý článek:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=18967
:eek: :eek: :eek: OO ja mam taky fxnu a na deafult mam 7300-7600 bodu a pri stabilnim overclockingu mam cca 9000-9200bodu a pri max overclockingu dosahnu za na 9800bodu. kamos ma gf fx 5600nonxt a kdyz to taktnu na frekvence nonXT tak mame temer totzne vysledky ;D a v 3dmarku ho aj mrine porazim, kazdopadne je vubec cela rada 5600 je takovej low end, na "dnesni" hry jeste taci ale za rok nejpozdejs ji budu menit, stejnak jsem ju mel za levny prachy tak toho nelitujuCitace:
Původně odeslal _Tomas