Pomaly start Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb a TEAC 50E
Potrebujem poradit hardisk Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb startuje normalne potom ked nabehne FAT tabulka tak asi 10 s sa zastavy a az potom nastartuje Windows WP. Ako to odstranit?
Podobny problem ma kamos s Seagatom 60GB.
Potreboval by som aj poradit s DVD napalovackou TEAC 50E. Nici Mi napalovane CD. Nemam V laske TEAC :evil: To je druha Mechanika co mi robi problemy od Teac. Vtedy som mal CD rom TEAC 40x. Viac uz ju nekupim.
Vopred Dakujem za odpoved[quote="falkom"]
AMDDuron700Mhz,AbitKT7 VIAKT133,256MB SD RAM,Manli Geforce 2MX,SB live!5.1. +Creative Inspire 5300 5,1 AVer Tv STUDIO.
Toshiba DvD ROM 48x , TEAC DVD RW 4x 16x , 19" HANSOL 920D
Re: Pomaly start Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb
Citace:
Původně odeslal falkom
Potrebujem poradit hardisk Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb startuje normalne potom ked nabehne FAT tabulka tak asi 10 s sa zastavy a az potom nastartuje Windows WP. Ako to odstranit?
Podobny problem ma kamos s Seagatom 60GB. Vopred Dakujem za odpoved
Potreboval bz som aj poradit s DVD napalovackou TEAC 50E. Nici Mi napalovane CD. Nemam V laske TEAC :evil: To je druha Mechanika co mi robi problemy od Teac. Vtedy som mal CD rom TEAC 40x. Viac uz ju nekupim.
AMDDuron700Mhz,AbitKT7 VIAKT133,256MB SD RAM,Manli Geforce 2MX,SB live!5.1. AVer Tv STUDIO. Toshiba DvD ROM 48x , TEAC DVD RW 4x 16x
Re: Pomaly start Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb
Citace:
Původně odeslal falkom
... Nemam V laske TEAC :evil: To je druha Mechanika co mi robi problemy od Teac. Vtedy som mal CD rom TEAC 40x. Viac uz ju nekupim...
... ja vazne nechapem tie udajne problemy s Teac mechanikami... ??? :?:
osobne si uz tak min. 6 rokov nekupujem ine mechaniky ako Teac a vzdy som bol velmi spokojny, tak isto aj moji kamosi, ktori dali na moje rady ... 8-)
mimochodom - Teac540 bola snad najlepsia CD ROM-ka co bola kedy dostupna na nasom trhu - hlavne pokial ide o kvalitu citania poskodenych CD a grab AudioCD (samozrejme jedine s fantastickym EAC :wink: ) 8-)
aj svoju napalovacku Teac W540 som menil za novsi a tolko kritizovany typ Teac W522 (uz to nie je "original" Teac s kovovym šasi ako bol typ 540 ) a funguje absolutne vpohode. - mimochodom JEDINYM dovodom vymeny 540-ky za 552-ku bolo , ze 540 nedokazala bez problemov kopirovat chranene AudioCD.
Osobne si myslim , ze hnat sa za vacsou rychlostou ako 24x bol u vyrobcov mechanik velky omyl - ja stale pouzivam max 16x zapis a 24x citanie , pretoze TICHO a SPOLAHLIVOST su pre mna dolezitejsie nez to ci mi palenie CD trva namiesto 6min "iba" 3min ... :!: 8-)