Jak spolehlivě a co nejjednoušeji přečíst NTFS pod W98 .... potřebuju poradit nějakej prográmek, kterej to umí ..... (nejlíp číst i zapisovat) .....help .....
Printable View
Jak spolehlivě a co nejjednoušeji přečíst NTFS pod W98 .... potřebuju poradit nějakej prográmek, kterej to umí ..... (nejlíp číst i zapisovat) .....help .....
1.Zapisovat sa neda
2.programik na citanie www.sysinternals.com
- tam urcite nieco najdes
jinak PM 8.0 podporuje "file browsing" pomoci ktereho by to melo. ale vyzkouseno to nemam.
Nedavno psali na www.zive.cz o nejakym softu, kterej to umi. Samozrejme zadarmo jen cist.
Presne tak... Zadarmo len prečítať... :-(
...no nic......nainstalil jsem si trochu větší prográmek, kterj umí číst i zapisovat.......jmenuje se to windows 2000 ....... takže, pokud chci používat můj vyjmatelnej disk, kterej jede na NTFS, tak jedu s tímhle prográmkem ...... má to jenom 700MB ............ale zase se vleze na cd....tak to je dobrý............jinak diky všem za odpovědi.........mimochodem.......asi po 3 hodinách sra*í s různejma softama jsem to vzdal...........teda nevzdal.......ale vyřešil jinak........ :wink:
2 Jezyn
Mudro si to vyriesil ...
Ten programik co si nainstaloval asi fakt najlepsie vie citat a zapisovat na NTFS :wink:
jednoznacne www.winterfalls.com...ak si dobre spominam.
Robia program NTFS DOS Pro a ten vie namountovat NTFS pod 98 aj DOS aj ME.....
mam ho (aj s registraciou)
... 8)