Co je na tom pravdy..... ???
Připravme se poslat R360 do "důchodu" :-o
Printable View
Co je na tom pravdy..... ???
Připravme se poslat R360 do "důchodu" :-o
těšme se na něěěěě!!!!
Ses blazen????? :-o :eek: Moju milovanou do duchodu???? Nikdy... ;D
Mno tvoja R9700 uz je davno na dochodku kedze to je este R350 cip ;DCitace:
Původně odeslal Pyroteam
A to si ju hned vsetcia kupie? Tak to ste potom boháči. :wink:
Samozřejmě!!! Snad si nemyslíš, že by někdo z hardcore overclockerů prošvihnul možnost mít takový poklad ve svém kompu jako první!! Ať to stojí co to stojí... :wink: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Martin83
Netrefil ses :-)Citace:
Původně odeslal Semik
R9500/Pro/9700/Pro používá R300 VPU.
R9800/Pro používá R350 VPU
R9800 XT používá R360 VPU
hmm .. snad bude stát do těch 15000 :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
ktore z novych radeonov budu mat Vertexshadery3.0 a Pixelshadery3.0 ??
Dufam ze ne len tie za 15 litrov...
aby to nedopadlo jako u nvidie s GeForce FX 5200...je nástupcem Geforce 4 ti 4200/4400/4600 ale výkonovje je to k smíchu ;D ;D ;D K čemu ti pode trojková podpora když výsledný efekt = klump :idea: Ale na druhou stranu snad stornuju koupi toho R9800 protože se vše kurevsky zlevní! 8-) Ale jestli to budou zase další děla jako je R9800XT chtěl bych ho za 15koliků taky :!: :!: :!:
Takze R 9100 a pod. su uz v bozim chramu? ;DCitace:
Původně odeslal Semik
jen aby to ještě nebyl kec... :?: :idea:
No už je taky na čase, že bude něco nového :wink: ! Já už mám tu mojí R9800 Pro od května a při mé úchylce to už je strrrašnááá doba ;D ! A 9800XT pro mě nebyla novinka, když od 9800Pro nic nového neumí (vyjma OverDrive) , ale já nejsem línej a přetaktovat to dokážu i "růčo", tak k čemu to ??? . Dle mě je OverDrive vykoupen příliš vysokou cenou za tuto blbost :idea:
a myslis ze to plati aj o 9600XT vs. 9600 Pro?Citace:
Původně odeslal LosDatlos
Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
JJ jen kupujte a hodne levne prodavejte ty kšunty co mate ted :lol:
Mohl by mi někdo vysvětlit co se píše v tom článku? Já sice anglinu docela ovládám ale tenhle článek prostě ne a ne pořádně přeložit dík
No řekl bych že ano a jestli se nějak moc pletu, tak mě určitě Spajdr opraví, že? Díky :wink: Jinak u cen 9800Pro cca 13.500,- a 9800XT cca 18.000,- se mi to zdá opravdu jako zbytečný luxus, není-liž pravda ??? :idea:Citace:
Původně odeslal Jecky
no ono zalezi vlastne na tom kam sa da dostat s 9600pro, myslim jadro, lebo pamate su zhodne taktovane aj na pro aj na xtCitace:
Původně odeslal LosDatlos
ale ked tak kukam na ceny tak powercolor 9600pro stoji 6670,- a connect3d 9600xt stoji 7390,-
Tak v tomto případě ten rozdíl není tak strašný a já osobně bych určitě volil verzi XT. Ale u 9800 bych si radši za ty peníze já osobně koupil něco jiného 8-) .
Já když v květnu kupoval R9800Pro, tak jsem ho sehnal za 15.500,- a XT mám dojem teď momentálně stojí okolo 18.500,-!! Řekl bych, že se někdo asi zbláznil :idea:
http://www.svethardware.cz/art.jsp?d...256E1C00808415 není co dodat :D
Tak jestli ty karty budou stat 500$ tak u nas to bude tak 18tis minimalne. Od unora mam svou Hercules R9700 a bude muset tento rok jeste vydrzet. Brousim si zuby /a penezenku/ na levnejsi verzi Athlon64. Myslim, ze poradny procak dokaze i z R9700 vymacknout dobry vykon :idea:
taky to tak vidim objednal jsem R9800 a musí vydržet min. rok ;D