JAQ STE SPOKOJENI S Pioneer / DVD Pioneer 106S, ATAPI (16xDVD, 40xCD), bulk ??
nebo jakým koliv jiným pijonírem, který nemá šuplík, ale škvíru..
Printable View
JAQ STE SPOKOJENI S Pioneer / DVD Pioneer 106S, ATAPI (16xDVD, 40xCD), bulk ??
nebo jakým koliv jiným pijonírem, který nemá šuplík, ale škvíru..
1. Zvolil bych výstižnější název threadu(dopomůže ti to k rychlejší odpovědi a snadnější orientaci ostatních)
2. Patří to do optických disků.
3. Zkušenosti nemám.
4. V optikách na to maj spešl thread: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=37023
Tak som napravil obe jeho "zaciatocnicke" chybycky...
Mám škvíru (120S) a nemůžu si to vynachválit ;D
Bez škvíry bych už asi nemoh žít :lol:
jj slot-in mechaniky so navykove :-), jen je treba ozelet nemoznost pouzit 8cm CD, a trochu me mrzi vetsi hlucnost (nevim jake s tim mate zkusenosti vy, ale muj staricky slot-in Pioneer A03S hlucnosti hrave pretrumfne vsechny CD-ROMky co sem doted slysel :evil: )Citace:
Původně odeslal Caleb
btw.: na druhou stranu je treba rict, ze uz neni zrovna v nejlepsim stavu, odmita cist nektere CD-RW (Traxdata 10x)
106S mam a s vlozenym CD je opravdu dost hlucna, ale protoze ji moc nepouzivam, tak mi to nevadi. Pro castejsi pouzivani bych ale volil klasiku.
V době explodujících CDček v mechanikách bych do slotový nešel ani za nic :lol: DVDčko mám v počítači přesně ve výší krční tepny.
8 cm cedéčka mi to žere ;D ;D
V pripade poruseni mechanismu a extremne rychlemu vymrsteni prudce rotujiciho media mas myslim vystarano :DCitace:
Původně odeslal Mican
no tak sorry za dezinformaci, ja sem este 8cm medium nemel v ruce, jen sem cetl ze to pry nezere (jak vido tak zere :-) )Citace:
Původně odeslal Caleb
106 nežere, 120 žere :wink:
Jo a s hlučností problém nemám - je daleko tišší jak TEAC CD-W552E i CD-540E
Ja mam 104S (strbina) a som z nej sklamany, dost rychlo zacala mat problemy s citanim cd (paradoxne s lisovanymi, palene citala lepsie), nepomohlo ani viacnasobne vycistenie, pred par mesiacmi odisla uplne, v popise ju mam uz len z lenivosti.
:arrow: slot-in, super vec. moja starucka 103S (12/1998) cita v poho uplne vsetko. hlucnost celkom ok, aj ked to niekedy trochu piska najma pri kopirovani velkeho mnozstva malych suborov. na 8 cm cd pouzivam napalovacku, cize no problem. :D
Ja jsem s touhle mechanikou velmi spokojen, nejsou s ni zadny problemy. A na slot-in nedam dopustit. Cekat nez se vysune/zasune suplik a poslouchat pri tom ten rachot me vazne nebavi. A navic pri zasunovani se CD vycisti od prachu diky tem molitanum ci co to tam je :lol: .
s touto mechanikou MAXIMALNI spokojenost DOPORUCUJU!Citace:
Původně odeslal <AW>ne$to
Hodne hlucna, inak OK. :-o
Mám 106S a jsem maximálně spokojený. Je trošku hlučnější než Teac 540, ale vkládání a vyndávání CD je super. Čte na 98 % dobře, stalo se mi za 1 1/2 roku, že nepřečetla asi 3-4 CD. Skvělá na zašitovaný audio Cactusy a Key2. Netřeba jiný software. Zaprášený CD při vstupu očistí. Co chtít víc...........