PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L
Ahoj chtel jsem se zeptat zda nekdo zkousel taktovat na desce K7N2 L athlona 2200xp+, jedna se o to ze v biosu proste nemuzu najit kde se nastavuje nasobitel. A to neni vse kdyz jsem zvysil nastaveni FSB z 133MHZ na 166MHz system nabehl ale athlon se stale hlasi jako 2200xp+ a to jak pri startu tak ve Win2000xp, napada neko cim to muze byt predem diky za pripadne odpovedi
Re: PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L
Citace:
Původně odeslal perd
Ahoj chtel jsem se zeptat zda nekdo zkousel taktovat na desce K7N2 L athlona 2200xp+, jedna se o to ze v biosu proste nemuzu najit kde se nastavuje nasobitel. A to neni vse kdyz jsem zvysil nastaveni FSB z 133MHZ na 166MHz system nabehl ale athlon se stale hlasi jako 2200xp+ a to jak pri startu tak ve Win2000xp, napada neko cim to muze byt predem diky za pripadne odpovedi
Řekl bych že toto patří do sekce nVidia chipsetů.....
Ale jinak to je ve Frequenci/Voltage control a je to položka CPU ratio,kde si vybereš z nabídky.Nejlepší nastavení je pro tebe asi freq 166 a násobič snížit,neboť ti pak ramky pojedou synchronně s FSB.Ty to pak přetaktuj násobičem.Ale asi budeš muset zvýšit napětí na CPU....
Re: PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L
Citace:
Původně odeslal perd
RE:mam to samy co ty a uplne ten samy proubllem