Kámoš má Celera 266 ve Slotu, jak se dá odemknout celeron?V biosu se to dá změnit, ale žádná změna nenastane:-((Prosím poraďte.Předem díky za rady a případné zkušenosti.
Printable View
Kámoš má Celera 266 ve Slotu, jak se dá odemknout celeron?V biosu se to dá změnit, ale žádná změna nenastane:-((Prosím poraďte.Předem díky za rady a případné zkušenosti.
nasobitle menit nejde,jen fsb...a dostat by ses mohl tak na 412mhz pro 102fsb
právě, že na tý desce se mění násobič, aspoň to teda tak vypadá!Já nevím co to je za desku ale je to nějakej starej shit!!
nasobitel je zamkly,odemkly byl jen na nekterych starsich pentiichII
No kde to mám změnit, když to v Biosu nejde, já nemám s Celerem moc zkušeností já jsem to měnit a taktil na Duronu a tam jsem jenom spjil mustky a pak už jenom v Biosu.Na týhle desce je v Biosu jedna položka a není tam FSB a násobič!
krupo a co takle se kouknout do manualu od desky ?
treba to pujde jen pres prepinace .....
2Luban :to bych asi musel nějakej mít :-))Je to nějaká deska ITE??? nebo tak něco.
kdyz nemas manual a v biosu to nejde tak jedine google a hledat tu desku
tobe to ale dneska vubec mozek nebere :)))
Všechny procesory INTEL mají uzamčený násobič,kromě několika ks. z každé serie určených na testování. Tyto nejsou vprodeji. I když deska umí měnit násobič,procesor nikoliv!!!!
ci takto trocha citat ? :arrow: ------> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=9956Citace:
Původně odeslal Krupa
no to teda nemaji,normalni pentia nemaji a prvni kousky pentii II taky ne (jeden mel kamos,fakt)Citace:
Původně odeslal pokorny
No ale uznaj odomknute P II su u nas asi skor raritou,presne tak, ako nejaky leak engeneering samplov co je este vacsia rarita (myslim ze niekto na fore spominal ze sa mu dostal do ruk Tualatin ES, ale uz neviem kto to bol)Citace:
Původně odeslal Wolferine
Citace:
Původně odeslal TimeLord
mno ja sme taky cucel kdyz sem k nemu kdysi prisel a zjisitl ze nastaveni multiplikatoru funguje (do te doby sem si myslel ze je to lockle) :-)
Ani so starsimi Pentiami to nie je jednoduche - napriklad Pentium 75 az 133 poznaju (podla mojich pozorovani) max. nasobic 2, takze na doske so 66MHz FSB sa P133 pretaktovat neda a P100 ide na max. 133.
BTW.: Najlepsia je aj tak 486DX4/100. V nazve ma DX4, pritom nasobic moze byt 3x alebo 2x ;D