Mate nekdo zkusenosti s pretaktovanim tehle pameti??
Ja sem je vcera okouril na 220 FSB v dualu:)).
Printable View
Mate nekdo zkusenosti s pretaktovanim tehle pameti??
Ja sem je vcera okouril na 220 FSB v dualu:)).
hmm me daj maximalne 190 a zmena voltaze s nima nepohne..jsou to strasny shity..hlavne ze sou to 400mhz :evil: ,jediny jejich stesti je ze nemam prachy navic :-(
No ja mam 2x256MB 400
Bezi mi na FSB 200 v duale ale vic ani tuk potom uz prime pada. Proste FSB 202-215 uz nedaji, nebo to chce mozno jeste prihulit. Voltage jsem do nich radsi nepral. Mam tam 2.60
Taky by zajimalo jestli to vydrzi neco vic. Ale jelikoz neni moc penez, tak to zatim nechci zkouset. Navic budu mit chladice na ramky, tak az potom.
2 Hungry-Death: Zkus to na 200. Me to pri 190 delalo chyby :?
no tak logicky na 200 jsem to zkousel jako prvni, dkyz jsou to 400vky, nenabehne to.. :evil: , ale to, ze jedou nekomu ty samy na 220 me fakt zarazi, jeste ze ty mrchy daj na 190 aspon dobry casovani bez zmeny voltaze..Citace:
2 Hungry-Death: Zkus to na 200. Me to pri 190 delalo chyby
Nezkousel nekdo kolik voltage ty Seitecy vydrzi? Docela by me to zajimalo.
chladic na ramky ti vubec nepumuze !!!Citace:
Původně odeslal Worm
jinak do nich poustej kolik chces klido i pres 3 V !
No ja tak to je fajn.
Stejne vic nez 2.9V do nich pustit nemuzu.
A s tema chladicema je to fakt tak spatny. Ja myslel ze se aspon budou min zahrivat a bodou mene nachylne an chyby. Je jasne ze s tim kolik voltage tam jde nacpat to nema nic spolecneho. Mel jsem jen strach at je pri zmene voltage hned neodpalim.
Nesmysl... kvalitni chladice pametem pri brutalnim OC pomuzou...Citace:
Původně odeslal Voky
a nesouhlasim ani s tim poustenim do nich vic nez 3V !!
Jesteze nektere mene OC friendly desky umoznujou max. 2.8 pac pak by asi pribylo trochu reklamaci :mweheh:
brutal OC tady na 4u nikdo nema !! tj. 250+ fsb a Vmem 3,5 V a vejsCitace:
Původně odeslal Xima
takze ti ty chladice sou na 99.9999999999999999999 % nepomuze !!
na 4u sem nevidel ze by nekdo spalil ramky vysokym napetim !! teda nebylo to prokazno
tohle si bezte resit jinam,tady se nadava na Seitecy! ;D ;D
tady se to resi ja mu jen vysvetluju ze tem ramkam muze poradne zatopit !!!Citace:
Původně odeslal Hungry_Death
Marty mel pasivy na byvalych Kingmaxech 333 a poustel do nich 3.2V, s temi pasivy dal 192 na CL 2, sice nemam zrovna nejlip odvetranou case, ale mam stejne MoBo jako on a CL 2 nedam ani pri 166 :evil:Citace:
Původně odeslal Voky
a vic jak 3V do nich nemuzu poustet jinak mi tuhne GM, a to i presto ze mam na tech RAM 2x40 fany (uplne k hovnu)
btw.: takze si myslim ze zalezi na konkretni znacce pamet. modulu, nektere pasivy nepotrebuji ani na tech 3.2V (tusim ze tu par lidi takove Vmem pouziva) a u nekterych by se nad 3V uz hodily
Tak jsem do tech mojich Seitecu pustil konecne vice voltage. Ale radsi jsem na ne hodil pasivni chladice od nexusu.
Mam tam 2.9V a ejchle. Najednou to da vice nez FSB200. Mam tam ted 210 a testuju. Zatim to vypada stabilni. Nutno podotknout, ze jedou v DUALu.
Do 2.7V to bylo beze zmeny. Proste tam neslo vic nez 200.
Tady mam vysledky. Tak nakonec zmena voltage prakticky nepomohla. FSB se mi podarilo zvysit z 200 na 206. Ale diky chladicum na pameti. Po dlouhych testech jsem zjistil, ze pri stejne voltage na ktere mi to nejelo na 206, tak to ted jede, kdyz se pridaly ty chladice. Takze chladice GOOD!
Jsou to opravdu strašný ..... :-(
Max: 3,24V nešly přes 212MHz, větší V už dát nejde. A to jsem jenom POSToval. Prime ani neměl význam :evil:
Tak fajn v dualu nezkousnou ani FSB 205MHz >:E
zdravim. som tu new. Zhanam momentalne chladice na pamäte.i nas v shope ani netušia že niečo také existuje:))porďde please znčku poprípade obchod. dik Pani
Tak jsem ty moje Seitecy s chladicema trochu jeste prohnal. Musel jsem ale silne privoltovat do CPU aby mi to zvladal cirka 1.95V a uz to trochu pece (72C burn), no ale zatim sem z nich vyzdimal 213. Az doresim chlazeni CPU tak je zkusim jeste zvednout.
200MHz, 2.0-2-3-6 2T
209MHz, 2.5-2-3-6 2T
212MHz, 2.5-3-3-7 2T
napeti 2.80V
dale jsem to nezkousel,...
vse primestable
omfg, boze jaky noobiek si muze koupit ddr 400 s 7 ns boooze, kdyz neco kupuju tak se podivam co tam je napsany ne ? ja tyto pameti mam a jsem s nima velice spokojeny .....fakt vas nechapu 460mhz NP ..... a stable....nejdrive si aspon poridte CPU pro 205 mhz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))