Dal som do stroja iducu XP1600+, predtym bola taktovana na 172FSB ale slo to (aj Prime95). teraz uz v inej a uz ani v povodnej mobo neide. Co s tym? Nie je odpalena, nijako zle nevyzera. POMOOOOOOC!!
Printable View
Dal som do stroja iducu XP1600+, predtym bola taktovana na 172FSB ale slo to (aj Prime95). teraz uz v inej a uz ani v povodnej mobo neide. Co s tym? Nie je odpalena, nijako zle nevyzera. POMOOOOOOC!!
Este info naviac - CPU sa hreje (tak nejak normalne) a doska sa po asi 5-6sekundach sama vypne. Bez CPU bezi kym ju manualne nevypnem.
Nevypina se kvuli tepelne ochrane? -> sedi ti dobre pasiv?
zkousel jsi reset cmos a tak?
Skusil som to v 2 MoBo a s 2 chladicmi... a nic... minimalne v doske z podpisu by MAL nabootovat :(... reset CMOS ani nic take nepomohlo... :(
neni mozne ze by jsi pri tom prendavanim poskodil CPU mechanicky..?? neni olamane jadro nebo ohnuty nejaky pin..?Citace:
Původně odeslal Jurajko
NIe, hovorim ze zvonku vyzera 100% ok.... :( :( :( uz take dobre CPU mat nikdy nebudem... vsetko ine sa bude hriat ako sviyna... nehovoriac uz o nasobici a moznostiach FSB
a kolik dostaval V pred vymenou a kolik po te vymene..??Citace:
Původně odeslal Jurajko
No, resetovanim CMOSu asi standard... neviem... nic som nemenil... jedna doska je nForce2 (popis) druha je starsia PC chips (=ECS) T-Bird chipset based (266FSB pre Athlon XP designed MoBo), ale slo to tam asi 2 mesiace ....
Raz som na tom CPU vytiahol FSB na 172 (na nF2 doske), ale potom este normalne slo... aj Prime 95 zbehlo... s nasobicom som nic nerobil...
Úplně stejně se chovají některý desky co mají defaultně v biosu hlídání zda se točí větrák na procáku v kombinaci s TC chladičem (Arctic, Titan ...). Já vždycky připojil jiný větrák bez TC, vlezl do biosu, změnil, save, a pak to jelo.
bol som v rpedajni.... je 3 mes po zaruke a nesiel im ani tam.... co s tym??? asi uz nic :-( :-( :-( :evil: :?: