Stahnu si balicek pak na nej dvakrat kliknu a system sice jede na 100% ale nic to nedela,ani ty molekuly v pravo se mi nezobrazej :-o .Prvni balicek sem udelal a odeslal a od ty doby mi to uz nefachci :?
Printable View
Stahnu si balicek pak na nej dvakrat kliknu a system sice jede na 100% ale nic to nedela,ani ty molekuly v pravo se mi nezobrazej :-o .Prvni balicek sem udelal a odeslal a od ty doby mi to uz nefachci :?
ako dlho si cakal? niekedy hodne dlho trva kym nabehnu nejake percenta .. ak to uz je dlho (1hodina?) tak zmazni tu unitu a sosni novu ;D
dufam ze pouzivas UD monitor
MadCap
No cekal sem asi 1h15min a nic tak sem stahnul novy unity a uz to snad jede
a je to tu uz zase nepocita uz mi zezloutla lahvicka a nic ani ta molekula se neobevi :evil:
kua chlape, to neni otázka 15minut... jedna WU je spočítaná tak za 4 hodiny. Takže ještě vyčkej, ono se to rozjede.Citace:
Původně odeslal Luks
BTW: ty 4 hodiny jsou počítaný, když UD využívá 100% procesoru, takže mužeš maximálně surfovat na netu, nebo robit něco nenáročného.
Todle je hmm, blbost :) I kdyz pocitas UD nijak te to neomezuje.. kdyz je potreba vykon tak se to uvolni...Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Nez to zacne zobrazovat molekuly tak to muze trvat hodne dlohouho. Ja mam UD pusteny porad, takze bohuzel nesleduju jaky to sou casy.
A ak si nieco robil s taktovanim, tak nemusis mat stabilny system a proste ti to nevypocita a spadne.
myslel jsem to obráceně... že když chceš, aby to tylo za 4hodiny, tak nesmíš dělat nic jinýho. Samozřejmě, že UD ma nízkou prioritu, takže to nic nezpomaluje :wink:Citace:
Původně odeslal Maxik
Jo diky vsech chyba byla v programu nak se posral.Vzdycky sem cekal aspon 1-1,5h a nic ted uz zase pocitam o 106. :lol:
A kdyz nepouzivam UD Monitor??? Dneska rano me prestaly pocitat 2 PC.