Kdo tu ma ZALMANA na grafarne?
dnes sem si teda hodil na grafarnu Zalmana ZM80C-HP. Rikal ze to byl fakt des, ta instalace, jeste ted mam strach aby me ten pasiv z toho nespadl, vubec sem treba nevedel jak mam dotahnout ty sroubky-odhadoval sem to od tvaru prohnurti grafarny. Kdy sem to cely nainstaloval, tak sem zjistil ze ten pasiv je celej nakrivo (trosku, ale prece), ty dva veliky pasivy (veliky oddelniky), tak jeden z nich treba neni rovnobeznej s grafarnou-nevim cim to je, pasiv sem nainstaloval urcite dobre.
kdo mate podobne skusenosti?
Jinak teplota me klesla asi o 7-8 stupnu pri normalni praci
Re: Kdo tu ma ZALMANA na grafarne?
Citace:
Původně odeslal Neller
dnes sem si teda hodil na grafarnu Zalmana ZM80C-HP. Rikal ze to byl fakt des, ta instalace, jeste ted mam strach aby me ten pasiv z toho nespadl, vubec sem treba nevedel jak mam dotahnout ty sroubky-odhadoval sem to od tvaru prohnurti grafarny. Kdy sem to cely nainstaloval, tak sem zjistil ze ten pasiv je celej nakrivo (trosku, ale prece), ty dva veliky pasivy (veliky oddelniky), tak jeden z nich treba neni rovnobeznej s grafarnou-nevim cim to je, pasiv sem nainstaloval urcite dobre.
kdo mate podobne skusenosti?
Jinak teplota me klesla asi o 7-8 stupnu pri normalni praci
nazdar
ja ho mam na vid podpis
mno mas pravdu, rozhodne to nejde tak lahko ako je v manuali, aj ked ten je velmi pekne napisany krok po kroku
ja som ho asi na treti krat nainstaloval tak, aby to nebolo presne ako vravis krive a nerovnobezne, hlavne by som si dal pozor na dobre dotiahnutie srobov u front gpu bloku bod 5, aby po dotiahnuti boli kolmo na rovinu grafarny, treba sa s tym pohrat a body 8 a 9 v manuali su dost dolezite na rovnobeznost tych dvoch vacsich kusov
ja by som moc tu grafiku neohybal a ani nebolo treba, skus to upravit
inak je to super tiche, s tym pridavnym op1 fanom na 5V, a jadro s povodnym chladicom max 410, s tymto 445