stavim bedny a potreboval bych s timhle poradit. staci normalni bipolarni nebo musi byt nejake specialni? a jeste pokud bipolarni, tak musi byt na AC nebo DC?
Printable View
stavim bedny a potreboval bych s timhle poradit. staci normalni bipolarni nebo musi byt nejake specialni? a jeste pokud bipolarni, tak musi byt na AC nebo DC?
Jsou tam urcite bipolary (ja jsem je tam daval) a imho musej bejt na stridavy (to uz si presne nepamatuju) :?
se podívej co prodává www.dexon.cz a přečti si co doporučujou mělo by ti to na začátek stačit.
P.S. na www.dexon.cz/diskuze se zeptej tam ti poradí spousta profíků a né jako tady :?
nevim jakou kapacitu potrebujes, ale pokud to pujde, vem svitky.. bipolary jsou tak trochu ee.. nebo ty bipolary dej paralelne jeste s nejakym 1uF/250V odrusovacim polypropylenem za cca 40,-
Svitkovy
Jakýkoli elektrolyt do reprobeden je shit. Přepólovávají se, vysychají, mají neúnosnou toleranci v kapacitě, zkreslují.
Zásadně svitky, na cenu nehledět! Vyplatí se to.
JJ jedine svitky, ja jsem navrhoval bipolary, protoze jsem je tam puvodne mel :oops:Citace:
Původně odeslal jagoro
ok ... dam na vas ...
elektrolyty určitě ne, bipoláry jsou náhodou v pohodě, svitkový a foliovy jsou zase lepší v tom, že se jejich kapacita nemění při jejich stárnutí
Bipoláry nemůžu být v pohodě ani náhodou, když stárnou a mění kapacitu jako každý eletrolyt!