zkousel to nekdo???nainstalocvat usb na xp bez SP1??...protoze me to nejde, furt to chce soubor usbehci.sys kerej nemuzu nidke najit...jinak vsechny instalacni baliky odkazujou na sp1....wychytal to nekdo???
Printable View
zkousel to nekdo???nainstalocvat usb na xp bez SP1??...protoze me to nejde, furt to chce soubor usbehci.sys kerej nemuzu nidke najit...jinak vsechny instalacni baliky odkazujou na sp1....wychytal to nekdo???
taky jsm to zkoušel, ale nakonec jsem použil SP1.
mozna existuje nejakej usb2 driver k desce.
Citace:
Původně odeslal Gastan
to existuje ale pri instalaci te pripojuje k windows update,pokud to nepotwrdis tak instalace neprobehne:-( ...
tak uz je to wyreseny....rucne nainstalowat USB2 drivery a nekde si sehnat jeden soubor usbehci.sys a je to....neni potreba instalowat sp1(je potreba jen ten jeden soubor z sp1)
Ja to taky instaloval na widle bez SP1 a nainstaloval jsem to v pohode ale pri dalsim zpusteni Pc mi najelo logovani winXP a ta čarka tam jezdila 5min...10min...15min a nic se nedelo. Ani do nouzaku to neslo najet. Trapil jsem se s tim 2 dny a pak jsem preinstaloval Win. Po tom co jsem opjet nainstaloval drivery pro USB2 mi to dalo to sami. Stacilo jen vypnout podporu USB2 v biose a hned to nabehlo v pohode. Poridil sem si USB2 flash disk tak jsem to musel sprovoznit, nahral jsem SP1 a beha to v pohode.Citace:
Původně odeslal Michal
Citace:
Původně odeslal Frost
me to jede zatim ok:-)...
Existuje nějaká instalace USB2.0 driveru - kámoš ji měl na instalačním CD k desce od DFI (s KT333). Dávali jsme WinXPpro bez SP1, nahodilo to neznámý zařízení a pak jsem tam hodil ten patch a po rebootu v pohodě - hlásí se jako USB 2.0, ale žádný 2.0 zařízení jsme nezkoušeli, takže nevím, jestli to opravdu chodí.
Určite to funguje, ja používam tie drivery v práci a tlačiarne v pohode bežia. 8-)Citace:
Původně odeslal Levhart
jen sem se ch¨tel zeptat proc ste se tak snazili vyhnout instalaci service packu?
xpcka mam teprve 12hodin tak me to zajima :-)
Ja neviem. So SP1 mám oveľa menej problémov ako bez neho. Aspoň mi už nepadá IE 6 :wink:Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
Existují 2 drivery pro USB 2.0 na VIA. Ten první je tuším 2.41 a ten SP1 nepotřebuje, pak se začal dodávat 2.51 a ten SP1 vyžaduje. Nic víc, nic míň. Jaký je v nich rozdíl ale nevím (kompatibilita).