Mam az to pujde vymenit svoju AGOIU 2000+ ktera de zamcena pri 1,7V na 1850 nebo vzit toho thorougebreda?? S nim si asi vic zataktuju ze?
Printable View
Mam az to pujde vymenit svoju AGOIU 2000+ ktera de zamcena pri 1,7V na 1850 nebo vzit toho thorougebreda?? S nim si asi vic zataktuju ze?
pokud to vymenis jako ja, to je zadarmo, tak do toho rozhodopadne jdi ;D a jinak asi taky. nebo pockej na becka ;)
Prokop : Ja by som si počkal na prvé výsledky testou a potom sa uvidí.
myslim zhe to cenu nema protozhe se nedostanes o moc vic.....a s 1,7V uz tuplem ne....nemen to.....pockej az na Bcko...to bude stat za to ;DCitace:
Původně odeslal Prokop
Taky pockam na b zatim me vysledky nejak neohromily :roll:
OK ale kdy maji byt ty ,,b´´?? doufam ze do vanoc ;D
To já doufám, že se do Vánoc začnou (aspoň v Japonsku) prodávat Céčkové verze (stepping 2).
mám XP1700+ T-Bred a teď mě jede 10x181=1810Mhz při 1,7V, AGOIA mě jela předtím na 1750Mhz, jedinou výhodu to má v tom že T-Bredy jsou odemčený a míň to topí (u mě o 6 až 7 C), myslel jsem, že pude o taktnout o víc
ja myslim ze to je paradni ne? hlavne ta teplota :)
2 Prokop: S tým TBredom by si sa asi dostal na vyššiu FSB, lebo má menší multi...
Ale všetko závisí od toho, za koľko to vymeníš - ak na tom nebudeš prerábať, tak asi áno...
A ešte podľa pamätí... Ak ich cez 166 nedostaneš, tak taktenie cez FSB žiadna sláva a budeš na tom cca rovnako...
Počkám si na céčkovýho BARTONA .... :D To bude jízda na novým EPOXU.
paměti mám šity Nanya na FSB 181Mhz jedou CAS 2,5 časování fast takže přes FSB to už moc zvedat nebudu, uvidíme jestli se procík zahoří a pude vejš :)
no ja ted koupil xp1600+ a to 1700+tbred až časem.¨..spiš to "C"
kolik ted stoji ten tbred 1700+??
1788 bez dane 8)