když moderátoři byli tak milí a pěkně mi smázli pájku nebudu jmenovat kdo(Maxik) tak sem se nedozvěděl jakou asi;; tu trafopájku za 200 v baumaxu jak někdo radil to se mi zdá nejvýhodnější řešení
Printable View
když moderátoři byli tak milí a pěkně mi smázli pájku nebudu jmenovat kdo(Maxik) tak sem se nedozvěděl jakou asi;; tu trafopájku za 200 v baumaxu jak někdo radil to se mi zdá nejvýhodnější řešení
Mě se to zdá jako vyhozený peníze :roll:
Kup fakt lepší.
P.S. Fakt nechápu to smazání nestačil by býval přesun >:E
přesně řikám ať to přesune a on řekne pozdě přitom sem to psal 2x :evil:Citace:
Původně odeslal globalkiller
ale k tématu mě se moc nechce dávat 1500 když to použije párkrát moc pájet nebudu a v čom je tahle jako špatná?
radsi moc neremcejte nebo ho este nastvete :) proste se stalo a nema smysl to rozebirat :))
Asi bych koupil tady --ZDE-- tu ETP-3 (Transformátorová páječka 230V/100W, pistolová)
Především bych upozornil na tu hned nad ní,že to je ultimátní šmejd :!:
no ta cena ještě de asi ji vemu ale jen tak ta nad ni je dražší a větší šmejd?Citace:
Ja mam tu prvu uz davno, vyraba sa to uz najmenej 20 rokov ;D Na vacsie veci je to dobre, na opravovanie dosiek mam samozrejme nieco lepsie.
Taq to ta moje je ještě starší taková ta oblá :wink: :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ale fakt ta nad ní je na nic,hlavně to uchycení očka je na nic když pájíš 2hodiny a odejde ti očko tak to rozšoubuj holou rukou a vyměnuj :roll:
A naví v práci jí měli 2kluci a fakt jí trvalo asi 2minuty než měla tu správnou teplotu :evil:
a to je jen Internetovej shop?
Nééé ty neznáš GES ???
www.ges.cz mají hafo poboček a navíc je v každym velkym městě nějakej neoficiální prodejce :-)
a co takhle obejit par bazaru a za 200 koupit co?
mě to moc nabaví obcházet všeci bazary po Praze neni někde nějakej elektro bazar?Citace:
Původně odeslal mISHA
Tyjo než něco koupíš tak snad vynaleznu letování vodou :roll: ;D
Prostě kup tu v GESu máš jí za 2-3dny doma a hotovo,timhle tempem nezmoduješ nic ani za rok :roll:
jo já ji taky koupim ale normálně si tam zajdu :!:Citace:
tak v pondělí si pro ni du a co k tomu mám ještě koupit jen ten hrot nebo ještě něco?
No kup si rovnou tak 3x balení klasickejch hrotů jsou za pár korun a nemusíš tam bejt každej tejden pro nový :wink:
Anebo si kup 1 nebo 2 ty supertrvanlivý a máš vystaráno na dost dlouho.
P.S. Ale pokud budeš pájet rozumně tak ti vydrží i klasickej hrot pár měsíců. 8-)
klasicke nekupuj ! nema to cenu, je to jen k vsteku, mam v trafopajce ten trvanlivej a je tam uz asi 5 let a je naprosto v poho. obyc ti jde za chvilicku do kytek
tak to beru trvanlivý :arrow:Citace:
Původně odeslal Glottis
Já mám ten trvanlivej taky,ale pořád mám hafo těch normálních a vydrží mi i tak dost dlouho,stačí nenahřávat to jak ma.gor (tím sem nikoho nechtěl urazit :oops: )
no ty trvanlivý zase o tolik dražší nejsou ne takže to je celkem jednoCitace:
ten hrot se neztraci tim ze se to prehriva ale tim ze se med "rozpusti" v cinu. nepatrne ale i to staci aby ubyval. delaj se specialni pajky s malim obsahem medi aby to tak neubyvalo. ale to je uz lepsi ten trvanivejCitace:
ted koukam do katalogu conradu (vim neni zrovna z nejlevnejsich)
a pajecka s regulaci teploty 30W za 1255kc, 60w za 2122kc, 8w ktera udajne topi jako 30W (by me zajimalo jak) 1248kc
a bez regulace 30W za 365kc a 60w za 964kc
btw. kdyz uz jsme u pajecek ... nevite nekdo jak to modnout aby se to dalo drzet bliz hrotu (ja a moje klepavy ruce :-/)
Blíž hrotu si blázen už takhle je to dost blízko :eek:
Spíš něco udělej s těma rukama,taky se mi třesou,ale u pájení určitě ne ;D
Jinak Conrada bych moc vážně nebral jsou tam dost pochybný ceny a o zboží vůbec nemluvím :roll:
tak ji mám a je fakt výtečná už sem zpájel vypínač na compu redukce ale musí se dodržovat že se smí pájet jen 10s a potom 30s nechat pájku odpočívat?
To u toho je nějakej takovej návod jo ??? Mě jen učil táta,že se má pájet rozumně a zbytečně jí nepřehřívat a podle toho se řídím a je to čímdál lepší 8-)