Dnes mi odesel zdroj a musim koupit novy. Chtek bych nejaky klavitni a hodne tichy a zaroven vykonny. Mam AMD 2 Gh, 512 DDR RAM, 120 GB disk. Diky moc za radu, musim ho koupit jiz zitra
Printable View
Dnes mi odesel zdroj a musim koupit novy. Chtek bych nejaky klavitni a hodne tichy a zaroven vykonny. Mam AMD 2 Gh, 512 DDR RAM, 120 GB disk. Diky moc za radu, musim ho koupit jiz zitra
nemas napsany odkud ses tak treba v www.Cybex.cz (Brno) maj tichy fortrony i 460W a dovezou ti ho kamkoli :wink:
Dale trebas www.czechcomputer.cz (Praha)
jak jsem na to koukal tak asi pujdu do Zdroj FORTRON 350W ATX, LowNoise - tichý, 120 mm, PFC/P4 [FSP350-60PN(PF)] Co si o nem myslite?Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Mam ho pol roka. Absolutne bez problemov, tichy a podava stabilne vykone ;D
A to aj pri pretaktovani a pod zatazou, na rozdiel od tych standartnych smejdov. Jednoznacne odporucam. Ak nie toto tak potom enermax, tie su fasa ale su hlucnejsie. Mam jeden v praci na servri takze viem o com hovorim. Predsa len 120 mm fan je sila.
Perfektni volba :wink:Citace:
Původně odeslal icemann
Mam ten zdroj v popisku a zacinaji mi nevyhovovat jeho hodnoty. Po koupi 9700 a hlavne nataktovani Cpu zacal byt nevyhovujici. CPU pujde vejs ale zdroj uz s tim ma problem. Jaky si mam koupit zdroj aby byl stejne tichy ale vykonejsi... nechci 350ku.... to by byl malej vykonovej skok. Chtel bych 400w a vejs. Co radite?
Taky mam toho Fortrona s 120mm fanem, ale jen 300W a taky naprosto bez problémů.
Enermax. Nic jiného nemůžeš - ostatní mají slabé 12V větve a s 12cm větrákem se dodává jen Fortron do 350W. Ale bude to hlučnější než teď.Citace:
Původně odeslal Frost
Proto tady mame silent mod a voltage mod. :idea:Citace:
Původně odeslal Eagle
Panove diky moc za rady, uz jsem si ho objednal, tak uvidime :wink:
to bych tedy netvrdil :evil:Citace:
Původně odeslal Eagle
Standartne maj Fortrony vysokou 12V vetev i 5V a kdyby nahodou klesla tak je tu, presne jak pise Dawe, Voltage Mod, kterej jiny zdroje nemaj :arrow: Fortron Rulez
Fortron nesplňuje doporučení na výkony na 12V větvi podle specifikace ATX12V v1.3.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
:lol: tak jo machři...tady rika kazdej neco jinyho...takze ja du do fotra ale bojim se toho 12cm vetraku aby mi neulit zdroj z okna...nicmene hehe...no vlastne aby nezacal delat bordel dam na vas snad to vyjde ... ???
Vetrak je tichej ale bycha na piskani.... kamosovi piska a je to celkem neprijemny. Jo a ja kdyz ho "malinko" zatizim....CPU na 2580MHz tak mi zacnou trafa trošku hučet a možna i vybrovat, ale to je tim zatizenim.Citace:
Původně odeslal rd2
Tie zdroje piskaju hlavne v zapojeni so serial ata diskami a je to len u 300W verzie !!
A na tyhle veci se preci vztahuje reklamace :wink:Citace:
Původně odeslal Hatatitla
aj mne pískal P4 certfied zdroj a o mesiac mi odišiel - pískal hlavne pri PCMarku, takže sa pripravte... 300Wka
BTW, akurát sa mi odpálil na Vianoce, keď som CPUčku dvíhl voltage na 1,85V - teraz má ? 300W a idem zameniť za 350W 8-)
a kde se dá koupit zdroj enermax, který to splňujeCitace:
Fortron nesplňuje doporučení na výkony na 12V větvi podle specifikace ATX12V v1.3.
Ten 350W fortron s 12cm vetrakom je faqt super. Uz par mesiacov ho mam doma, a tiez som ho zaobstaral niekolkym ludom z 4a a zatial naprosta spokojnost.... a ticho 8-)
P.S. Ked xete, taq next week mozem hodit na net nejake vysledky tohoto zdroja, kde som ho porovnaval so zdrojom EUROCASE 350W, na doske ASUS. Mam pekny graf z ASUS Probe... :wink:
no nikdo se tu nezmínil o chieftecovi :-ú ten zdroj má 360W a proud na 12V a 5V má o dost větší než ten fortron a při 1700 rpm ta hlučnost není nic strašnýho, a že někomu vyhořel hm tak to mu nezávidim, ale kde je napsáno že kdyby mšl fortrona, že mu taky nevyhoří :?: ??? a že to hřeje při power off no tak moc zase ne a na noc to stejně vytahuju ze zásuvky :wink:
a je to! mám ho! nový 350W zdroj! konkrétne:
aska KYP-350W, noise killer, 2x vetráky - jeden z vonka a druhý z vnútra case - znižuje mi to teplotu asi o 4st :D
hluk nie je veľký, konieckoncov ajtak mojich 6vetrákov ho prekričí :roll:
coltáž si drží takto:
+ 5V = 4.92V
+ 12V = 12,42V
+ 2,5V = 3,25V /hádajte prečo ? ;D /
+ 3,3V = 3,3V
cpu = 1,74 - 1,77V /nekolísa veľmi, stále je 1,74V, iba obcas skočí viac/
čo vy na to? a vyšiel ma 1000sk
prosim te kde ti to snizuje teplotu o 4 stupne v case ? nebo na cpu? pri zatezi ? iddle?Citace:
Původně odeslal eraser007
to je slusny vysledet , skoro k neuvereni :-)
Já mám ten 300w Fotr a naprostá pohoda je tichej a nepíská
kdeže, 4st CPU!
a neprovokuj!