Hi all!
Poradi niekto ako dat setrne dole box? vyzera to tak ze tam je napevno :evil:. Alebo je len zapeceny na paste ?
je to seria 1000A SL5VP philipines
Printable View
Hi all!
Poradi niekto ako dat setrne dole box? vyzera to tak ze tam je napevno :evil:. Alebo je len zapeceny na paste ?
je to seria 1000A SL5VP philipines
Pokud sis ho tam nepřilepil, tak je tam klasicky nasazený na žvejkačce, nebo na pastě. Uvažuj, pokud by byl napevno, jak bys otevřel patici??
Prostě zaber :wink:
A proc ho chces dat dolu? Kdysi se to tu probiralo a nizsi teplotu bez nej mit nebudes...Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
Nic v zlom, ale nehovor mi, ze nezrazim teplotu a hluk, ked namiesto Boxovaneho chladica dam AC Super Silent Pro ..... to mi pride divne.....Citace:
Původně odeslal hadr
Edit: ibaze by si myslel IHS, lenze ten ja dole dat nechcem, mne ide o heatsink...
Myslel sem ze chces dat dolu ten IHS... :oops:Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
Ad. chladic - povolil bych sponu, potom uz to nejak ukvedlas... Pochybuju ze je chladic k heatspreaderu nejak prilepenej :-)
je tam ta cerna srajda :) funguje fakt dobre :)))) oddelej sponu a oddelej ho... trocu otoc atd :))
mno asi best by ho bolo nechat v patici a potom potocit ak ide alebo odrezat ziletkou alebo tenkym nozom ;) gl&hf !
MadCap
zaber
mirne nasili jeste neni fasismus ... ale na druhou stranu :) nic se nesmi prehanet :)
Když to nejde hrubou silou, tak to půjde hrubší silou. To pootočení je dobrej nápad. :wink:
Lehky uder kladivem vodorovne s deskou :-)
:o :o :o :oCitace:
Původně odeslal Toncek
no ja by som to radsej videl na tu ziletku :wink: a potom pootocenie :D
Některé boxované chladiče od intela měly místo žvejkačky plíšek z měkké nízkotavné slitiny s velkou tepelnou vodivostí (z venkovní strany byl počerněný) a ten když se "zapekl" do chladiče a CPU, tak to bylo fakt pomalu na majzlík :-). Bylo to jako připájené.
Foq, to ani nehovor, lebo ked som ho pozeral (este stale ho nemam doma - som lenivy pren ist) tak bol tam taky pliesok (?) ktory prechadzal az po puzdro :-/Citace:
Původně odeslal Mican
no neviem .. tak isto je to aj na p4 boxoch .. je tam proste box, nejaky humus lepivy, pliesok (Al zliatina makka najaka podla mna) a na tom pliesku je zase nejaky cierny humac .. ale dole to slo v pohode .. a to ma p4 o dost vacsi tepelny vykon ako tual :) ale sag sa snad Hades podeli o dojmy ked to da dole (aj s IHS :))Citace:
Původně odeslal Mican
Daj to dole za tepla. Spusti PRIME95, CPU BURN a po 20 min. to skus dat dole.
A odpoj ventilator ;D Mne sa vcera podarilo skoro upiect Cyrix - prerusilo sa napajanie ventilatora a iba nahodou som si vsimol, ze ventilator sa netoci. Na pasive sa nedala ani sekundu udrzat ruka :o Na tom chladici boli zospodu zvysky nejakej zuvacky a pri tej teplote bola skoro tekuta ;D
OT:
Kua, to je nejake nakazlive -> mne to teraz spravil CyrixPR200 :-o neveim ci je uz dead, alebo nie, ale nenabehne ani post. Cpu sice hreje riadne, ako sa na Cyrix patri, ale ......... nemam ho kde vyskusat :( tak neviem co vlastne odislo.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Mne to nerobilo ziadne problemy - islo to rock stable a bolo to zatazene, takze sa to nemohlo ani chladit (testujem na tom disk - kopiroval som stale nejake subory)... A mam znizene napatie len na 1,8V - mozno keby tam bolo default 2,9V, tak by to uz bolo spalene...
Inak chladic z Tualatina som este dole nedaval - len som ho raz nasadil a odvtedy tam je.
No tak tulen je doma. nejaky kreten co ho mal predo mnou ho zas*ral sekundovum lepom, preto nesiel ten BOX ani pohnut... ale uz je dole, akurat si to odniesol IHS - poskrabal som ho :( takze ideme lapovat. Fotky toho IHS hodim vecer