Intel fanatik asi presedla --> HELP
Cus! Tato zprava je tezce offline - tak sorry. Jenom jsem chtel rict, ze jsem vzdycky mel Intel sestavu, ale v lete asi poprve koupim AMD... ty ceny tech iPIV - to je silenost... Celera nechcu, pac to uz mam, navic Tulen je prej v podstate stejnej jako ten ctverkovej... Chtel bych se zeptat, jak vam ty AMD vali, jestli s tim mate nejaky problemy - pac ty prvni Durexy prej byly celkem nic moc (spis nic nez moc...) planuju nejakyho Bartona kolem 2500... Pac NVidia nema na Intel chipset, zajimalo by me, jak to vali... BTW nenadavejte me PLIIS - jsem u AMD uplna lama a potrebuju poradit... :oops: :roll:
Re: Intel fanatik asi presedla --> HELP
Citace:
Původně odeslal Hardman
Cus! Tato zprava je tezce offline - tak sorry. Jenom jsem chtel rict, ze jsem vzdycky mel Intel sestavu, ale v lete asi poprve koupim AMD... ty ceny tech iPIV - to je silenost... Celera nechcu, pac to uz mam, navic Tulen je prej v podstate stejnej jako ten ctverkovej... Chtel bych se zeptat, jak vam ty AMD vali, jestli s tim mate nejaky problemy - pac ty prvni Durexy prej byly celkem nic moc (spis nic nez moc...) planuju nejakyho Bartona kolem 2500... Pac NVidia nema na Intel chipset, zajimalo by me, jak to vali... BTW nenadavejte me PLIIS - jsem u AMD uplna lama a potrebuju poradit... :oops: :roll:
riesil som presne tento problem asi pred rokom a mal som tiez Tualatin 1.3GHz, najviac som sa obaval "povestnej" vysokej teploty AMD, nestability systemu, nekompatibility s niektorym HW ci SW a podobne...
dovtedy som pouzival procesory Intel k plnej spokojnosti, ale Intel to uz prehana s tymi cenami a jeho CPU maju slaby pomer cena/vykon a preto padla volba na AthlonXP 1700+ a nelutujem, PC behalo uplne v pohode, ziadne prehrievanie, nestabilita ci cosi podobne, takze smelo dotoho ! :wink:
ako Ti uz radili vyssie, nekupuj najlacnejsie komponenty, hlavne ak chces taktovat (to inac plati samo aj pre platformu Intel), odmenou pre Teba bude stabilny a vykonny system za babku 8-) ;D
Citace:
Původně odeslal Hardman
Klidne presedlej,
jinak stary Durony nebyly zadny orezavatka, mam v praci jeste PIII 750 a doma jsem mel pred dvema roky Durona 700 a ten Duron je podstatne zivejsi co se kompilovani VC++ tyka. Disky byly podobny.
Citace:
Původně odeslal Hardman
taky sem to tady v listopadu resil. Kdyby pokracoval :cry: s370 tak bych u nej zustal, na tualatin sem nedal dopustit.
No ale doba pokrocila a hry si zadaji novy zelezo. A kupovat PIV za ty prachy??ani hov.no a pIV celeron stoji za .... Takze sem zvolil AMD, ani toho nelituju taktovat se da dobre at uz nasobicem nebo fsb (aspon u me) dostanu se v poho na 2300mhz s boxem, tak ze se niceho neboj a smele do toho :wink:
Citace:
Původně odeslal _Tomas
Citace:
Původně odeslal Hardman
taky sem to tady v listopadu resil. Kdyby pokracoval :cry: s370 tak bych u nej zustal, na tualatin sem nedal dopustit.
No ale doba pokrocila a hry si zadaji novy zelezo. A kupovat PIV za ty prachy??ani hov.no a pIV celeron stoji za .... Takze sem zvolil AMD, ani toho nelituju taktovat se da dobre at uz nasobicem nebo fsb (aspon u me) dostanu se v poho na 2300mhz s boxem, tak ze se niceho neboj a smele do toho :wink:
ja som toto riesil asi v Máji , ked tatko s brachom pochopili ze potrebuju PC aj oni doma / ja som sa prestahoval do new bejvaku /
dosli za mnou ze objavili v Metre zostavu za dobrú cenu :
PC BRAVE : Celeron 1,7 256MB RAM 40G HDD 17"shit monitor bla bla bla........ 28 000 s danou :o :o :o
tag som im posunul mojho Tualatina 1,1@1,6 za za tje prachy som poskladal to co mam teraz a nelutujem
Mozno njekto bude protestovat ze AMD robi polotovary /doma dokonci ;D /ale......:
obrovsky rozsah FSB
moznost zmeny nasobicu ci us original NO LOCK alebo s troskou pomoci :arrow: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=44456
ti stastnejsi maju z Durona 1400 :arrow: XP2400+ ÷ 2800+
pripadne sa podari zapnut zamknutu CACHE
a ta cena ..... :mweheh: ;D :drool: