Na webu pisou celer 433, kamos ma desku od FIC stejnej chipset a beha mu tam 466.
Tak se priznejte kdo ji ma nebo mel co mu tam beha...
Printable View
Na webu pisou celer 433, kamos ma desku od FIC stejnej chipset a beha mu tam 466.
Tak se priznejte kdo ji ma nebo mel co mu tam beha...
Predpokladam, ze tam Coppermine nerozchodis, takze max. Celeron 533 (Mendocino, PPGA).
souhlas ...Citace:
Původně odeslal Rainbow
Teoreticky s tim taky souhlasim (coppermine opravdu ne), ale nevim co udela BIOS v pripade, ze tam dam procak kterej nezna, jestli to projde nebo ne, proto bych to potreboval slyset od nekoho kdo ji ma, abych to nemusel zbytecne zkouset :wink:
DTK PRM-89i i440LX podporovaná frekvence 300-400MHz PPGA only, chudinka byla nějaká divná... vložil jsem do ni zeleninku na 400MHz a občas najela a občas ne... spíš něgdy vůbec byla zralá na reklamaci, ale po ruce sem měl coppermine 533MHz tak jsem ho tam vrazil a hnedka napoprví s ním naběhla... sice ten proc běžel podle biosu na 551MHz, ale ta deska s ním startovala. víc sem nezkoušel... ten procík jsem musel zas vrátit do kompu... Myslel jsem si že nenaběhne, ale ona naběhla.. ale jenom s tou 533kou, gdyž jsem tam dal, 700MHz coppera tak to už nenaběhlo. Ale ta deska už je vyreklamovaná a přišli mě jenom peníze, takže teďka hledám něco jinýho... Už vidím, že tady budou ohlasy že nepoznám coppera od mendocina, ale už mě jich prošlo hodně rukama a barvičky si snad nepletu :wink: Takže chce to vyzkoušet, ale mě ta deska s tím nabíhala líp než s tím mendocinem... na ty desce byl vypálenej nějakej šváb, gdyž sem ji začal zkoumat, proč něgdy naskočí a něgdy ne...
pojede i coopermine, ale jen do stepping cB0, cC0 uz ne...
tj max 666Mhz tusim, ale ne vschny 600 az 666 jsou stepp cB0, jsopu i cC0
Tak to by to moje pak vysvětlovalo :wink: (proč tam 533A běžela a 700 už ne)Citace:
Původně odeslal gl_st0rm