8) Chci si koupit novou grafiku Ge Force 4 Ti4200.Poraďte jakou značku mám koupit.Uvažuju o Microstaru 8870 G4 TI4200 VTP 128MB DDR, 128bit, AGP 4x, TV in/out, DUAL, DVD player.
Printable View
8) Chci si koupit novou grafiku Ge Force 4 Ti4200.Poraďte jakou značku mám koupit.Uvažuju o Microstaru 8870 G4 TI4200 VTP 128MB DDR, 128bit, AGP 4x, TV in/out, DUAL, DVD player.
Prolink 8)
KUA rombo,kdykoliv se nekdo zepta,jakou GF 4Ti,tak PROLINK,kolik ti za takovouhle reklamu dali ;DCitace:
Původně odeslal rombo
2DAN.Jestli nechces moc vyhazovat,tak ten PROLINK.Ale pokud mozno,over si nejak,jak jde taktovat,ja si ji kupoval kvuli dobre pretaktovatelnejm pametem,a pameti jedou max 550,ale jadro je good,305,mozna i vic.A jestli ti o prachy moc nejde,tak Leadtek,a jestli ti o prachy vuuuuuuubec nejde,tak ASUS ;D
Tot muj nazor ;)
protozhe sem s ni spokojenej...me jedou ale vic pameti nez jadro a ty to mas naopak :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
je tu myslim i nekdo komu to mem jely pres 600 s nejakyma Hynixama
KUA hosi n.se...r.e mi,ja tady vyhodim skoro(SKORO)zbytecne 5000litru za grafickou kartu,kterou si kupuju skoro(SKORO)jen kvuli taktovani a me jede jen na 550 a vy tady "machrujte" 600,610...... ;) ;) ;) ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal jedik
Jo,a to,ja sem taky spokojenej,za 4800???No,myslim,ze 50mhz pameti je znat vic,nez 10mhz jadra :wink: ;DCitace:
Původně odeslal rombo
BTW:Kde si ji kupoval???
Ber MSi 64 VTD je super :wink:
Az tak super neni (vid dole) - ma hlucny vetrak a OC mne bez uprav tak 280/594 ale ja bych bral ASUS najlacnejsi model (V8420/DVI) je tusim len o niake 3-4 stovny drahsi ako MSI takze ASUS ak ovsem nechces TV potom si pripatis viac.Citace:
Původně odeslal Semik
Sel bych do novych MSI (8xAGP). Ani ne tak kvuli 8xAGP (to je na nic), ale protoze maji nove chladice (dokonce i na zadni strane) a ventilator s teplotnim cidlem. Uz to nejsou ty puvodni heatsinky s hlucnosti "vysavace".
Pri mojom chladeni AMD ten MSI chldic ani nepucujem :lol:
;D LOL ;DCitace:
Původně odeslal Semik
ja sem ji kupoval v computershopu za myslim 5400,- nebo tak nejak ;)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Taky v computershopu,ale za 4900,a jakou na ni mas zaruku,me rikali,ze mam jen 10 mesicu ???Citace:
Původně odeslal rombo
nekdo ma anekdo nema. jam mam treba to co ty mas OC to ja mam zaklad jinak to jede az 650 mhz ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
ty prolinky sou dost o stesti :| ......jeden de na 600 pameti a druhej(k*rva a zrovna ten muj - i kdyz je to 128 ) jen na 525 :( .....dalsi pokus uz rozhodne riskovat nebudu .....bleh
jo to asi je....ale mas docela smulu protozhe ja mam taky 128MB.....a kdybych tam pridal pasivy tak jede este vejs ;)Citace:
Původně odeslal 2cool4u
No Microstar nepatri sice k tem nejkvalitnejsim,ale ta GF4 Ti by mela byt super!!! V tematech nad tim tvym je dotaz na znacku PROLINK,ta je celkem slusna i za velmi slusnou cenu! Tu bych bral prednostne!!! 8) 8) DJ" 8) 8)Citace:
Původně odeslal Dan
Hmm ja mam MSI 64MB TD a da 300/600 fpohode ani se moc nehreje. Chladic neslisim pres vetrak na CPU :wink: a 3D Mark 2001se neco pres 11000. Takze docela spokojenost.
PS: koupil jsem ji pred prazdninama a od ty doby sla cena nahoru, coz me taky tesi :-D
PPS: Akorat mi trochu stve, ze je nestabilni na FSB pres 200 :-(
Mam tiez MSI 64mb TDV a mam 9127 bodov na mojej zostave... takze je to dost dobra znacka. :wink:
Hmmmmmmmmmmm,a kolik stala,co ??? ??? ;DCitace:
Původně odeslal Voky
Spyker: si trochu mimo jak nekomu muzes radit leadtek kdyz se na prolink a na leadtek podivas bez chladice zjistis ze jsou skoro stejny. Ten Asus uz je nekde jinde to je pravda. Mel jsem v ruce 3 Prolinky se 128MB vsechny byli s pameti samsung z computershopu a ten nejhorsi sel na 578 a ten nejlepsi na 602 bez uprav chlazeni. Myslim ze Prolink je hodne dobrej a ze kupovat leadteka jen kvuli lepsimu chaldici nema cenu a ten ASUS je sice supr, ale ta cena je mnohem vysi.
No dobre,mas pravdu,ze sem leadteka nevidel.No,vidis,drzel si tri kusy prolinka 128 a behaly na nakejch 580.Tak ja ti pucim ten muj a uvidis,ze beha jen jen na 550max,a to mam jen 64mb a mam tam taky samsungy................A psal jsem,pokud mu o prachy nejde,tak at bere toho leadteka..........a pokud mu o prachy jde,tak prolinka.............Citace:
Původně odeslal Vlada
Pokud nejde o prach tak Radeon 9700 a neni co resit. pripadne neco tarzisiho tak toho asuse a jinak prolink je za tu cenu good. Zkus pridat na pamet chladice, kamosovi to dost pomohlo ma 64Mb verzi ale hynix nechtely nad 560 a ted jedou na nakej 605
A myslis,ze kdybych dal psivy na ty moje Smasungy,tak bych z toho aspon 570mhz dostal???Citace:
Původně odeslal Vlada