Je možný, když mám Idle CPU teplotu 40°C, a když si pustim písničku, tak mi teplota stoupne o 10°C???? Mě se to zdá trošku divoký... Co vy na to? Sorry, jestli to tu už někde bylo...
Printable View
Je možný, když mám Idle CPU teplotu 40°C, a když si pustim písničku, tak mi teplota stoupne o 10°C???? Mě se to zdá trošku divoký... Co vy na to? Sorry, jestli to tu už někde bylo...
Pozri sa, ci si dal dobre chladic a ak si menil chladic alebo CPU, pozri, ci si tam nemal prischnutu staru pastu.
JJ stara pasta nějaka hrudka a už tam je mezera a stoupa teplota.
dost zalezi treba na kodeku pres kterej jedes.. nektery znacne zatezujou CPU ...Citace:
Původně odeslal Dj Google
takze je to mozny... me to delal starej duron
No to je bonus :))) Když jsem ten kompl skládal v květnu, tak jsem tam toho napatlal docela dost :)) a od tý doby jsem to nesundal. Ale když to má normálně 40°C, kdyby to nedrželo, tak by to mělo na 2600+ mnohem víc ne?? Spíš bych teda věřil tomu s těma kodekama. Je tam Lame 3.92, nebo tak něco. Já se ve zvukovejch kodekách moc nevyznám :)))
Kdyz si ji pustis v nejake pekne komprimovane MP3 a jeste treba pres WinAmp 5beta, tak tech 10C za chvilku neni problem, hoodne to zatezuje, skoro jak Prime95 ;D ;DCitace:
a koľko máš stupňov po dohratí nejakej hry ?
tak to dost prehanis ale zaprah jo to velkej..Citace:
Původně odeslal tiktak
¨
AC3 kodek je brutus..
fakt ? to ho môžu použiť ako prime 95 - " ja som dokázal prehrať film s ac3 kodekom až 10minút! - , tomu sa hovorí stable " :lol: :lol: ;D
10 c to je normalne zbytocne riesit
no jestli mas zaply softwarovy chlazeni tak se neni cemu divit ;D
vůbec :)
pokiaľ to nelezie cez 60st tak fakt NIE JE ČO RIEŠIŤ !
a na oslavu "vyriešenia" si môžeš dať - kěď som to už spomenol KOFOLU :lol: :lol: :lol: :lol:
No nejspi to je teplota z jadra procesoru a je to uplne normalni. Windowsy samy to CPU chladej kdyz idlujes, taky sem to tak nejak mel, pri idle tak 40°C treba a pri mp3 53°C napr. Ale pouzivam VCool takze i pri mp3 mi to zustane na 45°C nebo tak nejak.
Velky a rychly vykyvy v teplote svedcej o nedokonalym kontaktu jadra s chladicem.Citace:
10oC je ale jakz takz v toleranci.
Prilis mnoho pasty skodi.
tak tak, windowsi tiež idlujú, u mňa okolo 45st WinXP-IDLE, Win98 nič také nepozná :arrow: stále okolo 55st, a teraz počúvam MP3jku v Jetaudio, SW chladenie a 39st :wink:
AC3 kodek je brutus? :eek: Tak si nainštaluj Advanced Zip Password Recovery a spusti niečo dekodovať znaky od 5 do 20.Potom uvidíš jak ti uškvarí procák :lol:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
hmmm.... riadny hacker ! ;D
skúšal som. na podobnom princípe pracuje Prime95 alebo CpuBURN, len s tým rozdielom, že s z nich nie je žiaden úžitok /myslím, výpočtový/
takto si budem otvárať kamarátove archívy a zároveň BURNovať cpu...
Prime 95 skutecny uzitek ma - jde o hledani jakychsi Mersennovych prvociselCitace:
Původně odeslal eraser007
kto sa v nich vyzná