Oprava Partitionu v NTFS.
Asi tři dny zpátky mi kvuli taktování spadly okénka a vzaly si s sebou kus disku. Respektive tam nadělaly řádnou paseku, ale všechno důležitý jsem nakonec i obnovil. Céčko jsem formátoval, ale déčko si nemůžu dovolit. Teď se mi při každém spuštění kontroluje disk, a asi ne zbytečně, protože tu mam několik adresářů, které nejdou smazat. Co s tím? Formátování nepřichází v úvahu.
Re: Oprava Partitionu v NTFS.
Citace:
Původně odeslal Snippet
Asi tři dny zpátky mi kvuli taktování spadly okénka a vzaly si s sebou kus disku. Respektive tam nadělaly řádnou paseku, ale všechno důležitý jsem nakonec i obnovil. Céčko jsem formátoval, ale déčko si nemůžu dovolit. Teď se mi při každém spuštění kontroluje disk, a asi ne zbytečně, protože tu mam několik adresářů, které nejdou smazat. Co s tím? Formátování nepřichází v úvahu.
Predpokladam, ze si presiel spat na stabilne frekvencie.
Asi ti nezostava nic ine, vsetko, co sa este da, zalohovat, a potom particiu yformatnut.
Pokial toho mas moc, a nemas to cim napalit, alebo to nemas kam prekopirovat, ale nejake volne miesto sa na disku este najde, mozes skusit s Partition Magicom vytvorit z volneho miesta nejaku tretu particiu, a tam popresuvat vsetky dolezite data. Ked sa tam na 1. pokus vsetko nezmesti, mozes zvacit partition magicom tu 3. novu particiu o miesto, ktore uz sa uvolnilo z D-cka. Taqto sa to da opakovat niekolko krat. Dopredu ta upozornujem, ze to nebude trvat 5 minut, ale v pripade ze ine vychodisko nemas...