mám dotaz ohledně kompaktibility RW médií.
Celkem mě překvapilo, když jsem si koupil RWčko verbatim 16-24 a ta moje palírna ho nebere....
mám tady nějakou flashovací utilitku, co má z té mé 40x udělat 48x - pomohlo by to? Dík
Printable View
mám dotaz ohledně kompaktibility RW médií.
Celkem mě překvapilo, když jsem si koupil RWčko verbatim 16-24 a ta moje palírna ho nebere....
mám tady nějakou flashovací utilitku, co má z té mé 40x udělat 48x - pomohlo by to? Dík
máš v něm posledni firmware? (1.0K)
vubec ti to CD nenačte?(to se mi u verbatim zda divny)
do toho flashovani bych nesel
Přečti si FAQ! :evil:
pokial ti ta napalovacka podporuje napalovanie Ultra Speed RW (ma taky napis na dvierkach pri embleme compact disc, drobným pismom) a napriek tomu ti to nenapaluje, skus tam flashnut posledny officialnz FW a potom by to malo ist
ja som mal podobny problem s Plextor PX-5224A, ked mi nexelo palit 16-24RW, napriek tomu ze je to napalovacka pre ultra speed cd. Pozrel som stranku plextor.be, stiahol novy FW 1.02 (v napalovacke bola verzia 1.01), updatetol som, a islo to hned. Inac dnes vecer tam budem davat verziu 1.03, su podporovane nejake dalsie RW media. Tiez som mal podobnu skusenost s PX-4824A. Takze moja rada: ked si dnes kupujete novu napalovacku, hned kontolujte aktualnost FW, vacsinou su tam stare verzie z doby, ked este taqmer ziaden vyrobca nevyrabal 24x RWCD, -> taqze nebolo ich mozne ani otestovat.
Prave som pozeral stranku teac.com, a tvoja napalovaka podporuje iba HIGH-SPEED RW, taqze to CD mozes niekomu darovat
každopadně by měl na tohle medium palit aspon 12x, už jsem u sebe měl RW 16-24 a šlo na něj palit tou 12x. Ja sem spíš myslel že mu to cd ta vypalka nenačte vubec.Citace:
Původně odeslal e1
e1: Nemohl bys to jako moderátor doplnit do FAQ od Kukly (hlavně to s tím logem a možná aktualizovat rychlost u Ultra-Speed na 32x). Tyhle dotazy jsou tady tak 2 do týdne!