-
problem s IRQ!
Ahoj mam takovy problem,koupil jsem si sitovku, ktera se mi hada s grafikou. Problem je v tom ze bios mi prirazuje stejny IRQ sitovce a grafice(funuje jen na 8 barev). Zkousel jsem to ruzne zmenit nastaveni v biosu a vysledek je stejny jen s tim rozdilem ze obe karty se prepnou na jine IRQ.
Deska Microstar MS-6163 BX, bios 5.4(2000-11-18 )
sitovka 10/100Mb chip Realtek
grafika Sapphire 9100
system Win xp
-
Daj sietovku do ineho slotu.
Inak mne to funguje bez problemov - sietovku mam hned v prvom slote pod AGP, IRQcko je zdielane s grafikou a ziadny problem...
-
ja jsem to zkousel, ale nedarilo se
-
zkus to nastavit ve windoze natvrdo ...
je to docela preqapko ale ve woknech se s tim da docela tweakovat v tom device manageru... (aspon tusim ve W2k ... v XP jsem to zatim nepotreboval)
-
vymen sietofku ... mne toto robil modem ked bol v prvom pci pod agpckom ... via chipset ... pain in the ass ... graficka sa pravidelne dostavala do "infinite loop" a blue screeny som uz poznal na spamet ... modem siel do <>, mam externy a mam pokoj
-
ja jsem zkousel i jine sitovky, ale vsechny byly s chipem Realtek
Rozdil je v tom ze sitovky s chipem Realtek stoji 200,-. Sitovky s jinymi chipy stoji 800 a vice (uz jsem prochazel hodne obchodu).
-
5 rokov mam 3Com a nikdy s nou nebol ziadny problem...
-
Proboha mrkni se do manualu jak ma tvoje deska sdilene sloty a podle toho si namontuj karty...neni nic jednodussiho....
-
Jestli si to dobre pamatuju, tak sdileni PCI je:
AGP-PCI1-PCI6
PCI2-PCI4
PCI3-PCI5
Ja mam sitovku v PCI5 a funguje normalne.