Vcera som zistil ze mi zacala blbnut palicka, niektore cd maju chyby. Tak som ju otvoril, precistil som optiku, ale nepomohlo. Vyzera to ze odchadza nadobro (ma 2 roky) Chcel by som nejaku CDRW palicku doporucit. Poradte. Dikes
Printable View
Vcera som zistil ze mi zacala blbnut palicka, niektore cd maju chyby. Tak som ju otvoril, precistil som optiku, ale nepomohlo. Vyzera to ze odchadza nadobro (ma 2 roky) Chcel by som nejaku CDRW palicku doporucit. Poradte. Dikes
tak si kúp :arrow: TEAC CD-W552E
nebo nec pripadne lg ale k ni nekupuj memorex media
A jak a cim si ji vycistil? To me zajima. DikyCitace:
Původně odeslal Ogrediablo
Zkus otestovat paměti, vyměnit kabel, vypalovací SW a vyzkoušej ji i v jiném PC.Citace:
Původně odeslal Ogrediablo
Cistenie - na optiku som pouzil cisty lieh a vatove tycinky. Skusim dnes este preistalovat masinu, ked nad tym rozmyslam, mozno bude problem niekde inde ako v palicke. Citat mi cita vsetko bez problemov, tak uvidim ci nie je sahnute nejake DLL v systeme. Ale to je malo pravdepodobne, system mam cerstvo zinstalovany. Doska, procak a pamat su nove, maju asi tyzden. skusim este na pamat pustit Goldmem ci nie je vadna. Kable tiez skusim pomenit. Dufam ze to nebude palicka, som s nou max. spokojny.
Jednoduchá rada, příště nekupuj TEAC pokud necheš mít zase problémy.V současnosti jsou to jedny z nejporuchovější (ne-li úplně) mechanik.
Ten TEAC mal uz 2 roky, nebol novy 8-)Citace:
Původně odeslal Noxx
Kupil som si teraz ASUS 52x52x32x
Potřeboval bych do mé výpalky viz popis ten plošnák s tlačítkem eject. Myslíte, že by to mohlo být kompatibilní? Kdyby jo, tak bych měl o tu výpalku za nějakou slušnou cenu zájem. ;D
Doska je totozna s 516 :idea: mal som to rozobrate
A myslíš, že to bude i na 512EB? Jinak kolik bys za ni chtěl a šlo by to nějak dopravit do ČR?
a že vraj bájne Teac ! skoro vsade Teac! musíte uznať, že aj keď majú dobré modely, majú aj chyby!
riešenie :arrow: nový firmvér a reinstal win
moja CDRW má 3roky anič a kamarátova Mitsumi má 5rokov a nič, tkže pohoda... a keď číta v pohode, niet sa čoho obávať