ak ju dam reklamovat, bude zla, zoberu mi ju, a čo mi daju naspäť keď su už ta karta nikde nepredava???
Printable View
ak ju dam reklamovat, bude zla, zoberu mi ju, a čo mi daju naspäť keď su už ta karta nikde nepredava???
Nooo 9700 Ati original asi ne, otazka je jestli vyhrabou vubec nejakou 9700... Dej pozor aby Te neobstastnili 9600XT ci dokonce horsi.... Zkus si priplatit na 9800np ci jinou vykonnejsi kartu.
Tedy jestli se reklamace vubec povede. ;D
Nevim kdy jsi ji kupoval, jestli po 1.1.2003 tak mas 2 letou zaruku, takze pokud se grafika neprodava, vada je neopravitelna tak chtej zpatky prachy...
Pokud jsi kupoval do 31.12.2002 vcetne tak to musis nechat na libosti, nelibosti prodavajiciho... vzhledem k tomu ze jsem se dostal k velkoobchdonim cenikum (cirou nahodou zabaleny v jednom ceniku pro koncovyho uzivatele) usuzuje, ze kdyz tu da nejakej lepsi kus bez doplatku tak na tom stejne nic neztrati...(jeden zisk uz ma)
Pravděpodobně Ti vrátí peníze. Takže jestli si ji kupoval někdy cca před rokem, tak si za ty peníze můžeš obratem koupit např. 9800, že ;D
v kazdem pripade chtej penize na zadnou jinou kartu pokud se ti to nebude libit nepristupuj... pokud se ti to libit bude... necht je to dobre zdokumentovane...Citace:
Původně odeslal skorec1
tvrde do nich..
predpokladam, ze je to zakonne zaruce
nepisal si co stou kartou mas
predpokladam ze to bol nakup v maloobchode
treba sa prirpavit na vsetko tak si nastuduj svoje prava
radil by som nazaciatku byt velmi slusny a nepozadovat hned "peniaze alebo ... !!!", prisiel si to len dat reklamovat, treba spytat kolko im to bude trvat (max 30 dni), cislo kde si mozes volat o stave, atd
po tyzdni by som zavolal, treba ich uistit ze sa o to zaujimas, trebars im ten telefonat pripomenie za maju nieco robit
az ked budes mat vyjadrenie ze reklamacia bola uznana, je mozno zacat operovat s poziadavkami na peniaze a tlacit
v pripade ze by reklamciu neuznali (nie na mieste, ale niekde kde to posielaju) tak ziadaj papier z vyjadrenim preco
PS este pri podani reklamacie si nechaj vypisat/skontroluj na protokol seriove cislo karty a ze je odovzdavas bez viditelneho poskodenia (uz som sa stretol s pripadom ze pri neuspesnej reklamacii v MO v BA ! sa vratil produkt poskodeny a predajca sa obhajoval ze to sa nemohlo stat on to len odviezol autom z mesta do velkoskladu !!)