Jelikož byla mísa zamčena a skryta, můžeme snad pokračovat tady.
Ještě než byla místa skryta tam někdo psal jak do astona v pluginu počasí nastavit aby se zobrazoval česky, bohužel sem si to nestihnul obsat :?
Printable View
Jelikož byla mísa zamčena a skryta, můžeme snad pokračovat tady.
Ještě než byla místa skryta tam někdo psal jak do astona v pluginu počasí nastavit aby se zobrazoval česky, bohužel sem si to nestihnul obsat :?
to byl ja :-)
bohuzel neukazuje cesky fsechno,jen neco...a nastavuje se to ve vlastnsotech toho pluginu a zas tak tezke to neni..
mno ale kopnu ti etda sve nastaveni :-)
bacha mam nastavene bile pismo....Citace:
[Aston Weather]
Text to Display=Počasí pro #%c#Teplota: %Tc%DC#Vlhkost: %H%P#Podmínky: %Co#Poslední aktualizace: %Ut
Additional Text to Display=#Předpověď#%Fd1: %Fc1 (V:%Fhc1%D/ N:%Flc1%D)#%Fd2: %Fc2 (V:%Fhc2%D/ N:%Flc2%D)#%Fd3: %Fc3 (V:%Fhc3%D/ N:%Flc3%D)#%Fd4: %Fc4 (V:%Fhc4%D/ N:%Flc4%D)#%Fd5: %Fc5 (V:%Fhc5%D/ N:%Flc5%D)
Waiting Text=Prosím čekejte...
Location=Praha
Newline Delimiter=#
Text Color=ffffff
Lookup Method=1
X Coordinate=25
Y Coordinate=1129
Use Text Shadow=0
Shadow Color=808080
Text Justification=0
jo je to uryvek ze souboru plugins.rc tak to tam kopni misto toho co tam mas ty....
Díky, já sem si myslel, že si to byl ty :-)Citace:
Původně odeslal Wolferine
Jinak samo může pokračovat diskuze o Astonovi že, už sem ho doporučil u nás ve škole, a docela se lidem líbil.
taky by melo byt plus ze je udajne mene narocny nez standartni explorer....
O jakym Astonovi se tu bavite?
www.astonshell.com/aston/index.htmlCitace:
Původně odeslal Levis_X
Dik, to vypada podle screenshotu dobre...
Da se to naucit i cesky... nebo to mluvi cesky? na obrazcich jsou jen anglicky texty
Ehm, česky to nemluví, naučit by se to asi dalo, ale nevim co přesně myslíš.Citace:
Původně odeslal Levis_X
Citace:
Původně odeslal kecinzer
asi myslí aby byla čeky i nabídka Start atd. :!:
ted na to mrkam a nabidka start pocestit jde :arrow: je to v souboru Aston.rc sekce [menu] 8-)
edit:aby se upravy projevily je treba dat pravy cudl na plochu a dat recycle (nebo se dohlasit a prihlasit)
Hmmm a nedá se někde sehnat plná verze?
pssst o takovych vecech se tu nemluvi (viz pravidla-zadny warez)..radsi si ten prispevek zedituj na nejaky neskodny :-)
a obecna rada platici k vetsine problemu->kdo hleda najde 8-)
my skoro všici sme tu platili tak budeš muset platit též :!: 8-)
teď sem si dal Thema Mafia a to je mazec ikonky normálně na stole :eek:
Dá se někde v Astonu nastavit typ fontu, který se zobrazuje ve START menu? Stáhl jsem si super Theme, ale zobrazují se mi špatně české názvy ve START menu, chtěl bych si ten font nahradit nějakým jiným. Předem dík za rady....ASTON je SUPER!!!!
Citace:
Původně odeslal Mayki
Citace:
Původně odeslal Wolferine
Hm... Skade stahujete vsetky tie cool THEMEs ? ??? (napr. mafia). Na astonshell.com uz vsetko poznam... :?
Mafia byla na Astonshell musíš hledat v Themes :idea:Citace:
Původně odeslal wail
Nevim nevim ... jestli je Aston vyhra.. :?
Kdyz si upravim neco podle sebe tak to dela chyby..
Uz jsem to dal pryc.
Nech mě hádat:Theme Insignia special?To mi dělá taky (něco ve smyslu jeko že mám vložit HDD)Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
to ne .. ale kdyz si treba upravym spodni panel tak se sam straci a citelnost nabidky start taky strasny..!!Citace:
Původně odeslal FunATIk
Proste neni nad to si dat pekny pozadi a zbytek woken si vyladit podle svyho...
to jo no taky mi to občas hází chyby asi dám Style XP :!: :|Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
nevim co delate,ja aston pouzivam pres rok(uz na win98se) a zadne problemy sem nemel 8-)
A co Samurize, tomu říkám desktop tunning, není to sice komlet moje práce, ale tak 4-5 hodin sem se na tom vyřádil
http://www.sweb.cz/spacil.ondrej/sam.jpg
omluvte prosím sníženou kvalitu obrázku, jpeg se nějak nepoved a originál už nemám (a screenshot dělat nechci protože sem v Linuxu :-) )