vím že tu toho je hodně, ale určitě mi toho dostu uniklo..
Dělá ještě někdo bloky kromě Pirse, Galaxe (nemá teď skladem :-( ) a Aquacool (ty asi nejsou kvalitní že? )
Nebo pokud by někdo měl nějaké naprodej... :D
Printable View
vím že tu toho je hodně, ale určitě mi toho dostu uniklo..
Dělá ještě někdo bloky kromě Pirse, Galaxe (nemá teď skladem :-( ) a Aquacool (ty asi nejsou kvalitní že? )
Nebo pokud by někdo měl nějaké naprodej... :D
no ja bych vzal asi od pirce a karlose jejich vodnik se mi zda nejlepsi potom co sem tu cetl vsemozny thready a navic pokud se nepletu tedkom bude zasilka vodnicku jeden mi ma taky prijit tak sem zvedavy :PCitace:
Původně odeslal PCborec
Můžete mi prozradit co máte proti Aquacoolu? Chci si ho pořizovat tak mi nekažte chutě! :-)
nic jen ze ty od KaRlOse a Pirse sou lepsiCitace:
Původně odeslal Scarabeus_man
Tak s nim uchladit AMD nad 2500Mhz...
Citace:
Původně odeslal Scarabeus_man
Presne tak. Vem Aquacool a uchlad s tim mu j procak na frekvencich a voltazich viz podpis. ;D
Jestli Aquacool udela pri 2695 MHz (FSB 224 tusim) na 1.95V po hodine Primu na FSB 220 38°C z cidla v Socketu tak si ho letim koupit. :-)
Zdarec... :)
Tak sem si uz dosel pro chlazeni od skudky 120 za 300,- :( (co chcete v Praze...)
Ale je skoro jako novej... Jenom mam problem, ze trubky in/out sou cca 20mm... a ja doufal ze budou 12mm... :(
no hlavne potrebuju poradit, jakej si mam poridit wb na cpu (zatim)... hodlam tak investovat 200-300,- . bohuzel ty od galxiho se mi zdaj predrazeny :( nevite o nejakejch ucinejch a hlavne levnejch? pekny sou taky od pirse ale ty asi budou taky drahy jak svin :(
dik
http://tokra-klan.games.cz/modifikace/projektvch.html tady je super návod na bloky s plexi, tak ja jdu asi do toho.. vyjde to za par kaček a vypada to docela pěkně.. :-)
co na to říkate vy?
Taky jsem si myslel že bloky od Galaxiho nebudou tak vykony protoze jsou pomerne "mali" ale po nainstalovani a a po par testej jsem zjistil ze jsou vice nez dostacujici. Chladej perfektne, až me to prekvapilo. No moje frekvence CPU mluvi za vsechno a to mam pri full load 40C. Grafarna je taky na vodniku a když šáhnu na jadro(zezhora) tak je jen vlažné, dřív sem tam neudržel ruku.Citace:
Původně odeslal Pavlista
Ze to uchladi velky kulovy.Citace:
Původně odeslal PCborec
pokud je clovek sikovnej dokaze to udelat hezky tak je na to radost koukatCitace:
Původně odeslal PCborec
bohuzel malo kdo je tak sikovnej aby to vazne zvladl udelat doma temer z niceho
to je skvela prace, ten clovek si s tim vyhral, to se musi nechatCitace:
Původně odeslal PCborec
Vrtacka Ferona a je to:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=44406
já bych neřekl, myslím, že to bude tak nastejno. Vyrobený je má precizně, žádná fušeřina, asi je to šikula :)Citace:
Původně odeslal Dawe
lol.... :lol: ale u tehle fotky z jeho stranky sem se fakt pobavilCitace:
Původně odeslal Staňour
http://tokra-klan.games.cz/modifikac...2-vchcpu02.jpg
neuveřitelně inovativní způsob vedení hadiček s vodou :lol:
jinak udelany krasne to se musi nechat. Jen sem si musel rejpnput:)
Ja nerikam ze to neni pekny, ten clovek evidentne vi co dela, ale ze to bude chladit stejne jako Pirsovi bloky ? No ehm..... Na toto tema jsem vedl uz hodne flamu (i na IRC) a nemam zajem dalsi. :wink:Citace:
Původně odeslal Staňour