Všichni tady spojujou můstky, jasně, ale je nějaká možnost, jak je rozdělit??? Něco se o tom někde mihlo.
Printable View
Všichni tady spojujou můstky, jasně, ale je nějaká možnost, jak je rozdělit??? Něco se o tom někde mihlo.
zkousel jsem to na starym duronu a neni to zadna sranda. vlastne se mi to nepovedlo. je to tvrdy jak ....vidim to tak na nejakou rozbrusku nabo vrtak s diamantovim hrotemCitace:
Původně odeslal Millisx
Na to mě napadá jen - BRUTAL CPU MOD
Mám doma jednu -1500 W, myslíš, že by to mohlo stačit ;D
daso: stary Durony/Athlony mely keramickou zakladnu, ale mustek je jen na povrchu.
Mustky muzes prepalit treba baterii z auta, nebo preriznout modelarskou frezkou/vrtackou.
Millisx: sou i vztaky s minimetrovim prumerem, na to nezapominej
Damian: ja vim co je mustek na cpu
Jo, s těma mám taky něco odvrtané..., ale představa, že jedu do procu vrtákem??, ten má do cuprextitu daleko, brrr, spíš nějak tou baterkou. Technicky si to dovedu představit, ale kdo mi dodá odvahu?? Jde o to, jestli je to bezpečné, jestli máte nějaké zkušenosti. Nerad bych přišel o další proc 8)
No ja sem to resil zubarskou vrtackou. 8)
Hotovo ani ne za minutu - vsechny L3 a L4 mustky a ted si v klidu muzu menit nasobitel tuzkou. ;D
Akorat uz bych ho asi tezko reklamoval :(
Já to dělal regulovaným 100W zdrojem nastaveným na cca. 5V, normálně ten zdroj vyzkratovat přes ten můstek. Pohoda 8)Citace:
Původně odeslal Jarin McRae
Jak jinak na ECS K7S5A měnit násobič, že? ;D
s tim 100W zdrojem bych se bal ze to neco odpali. Nekde se to tu resilo. Tusim ze slo ale o mustky L7. Pak sem to prestal sledovat.
Ale prosím tě, tam ten proud proteče jen přes ten můstek a hotovo, co by to odpalovalo :) Pohoda...Citace:
A L7 není důvot přepalovat, to je nastavení napětí a když je přepálíš, tak snížíš napětí, a kdo by to dělal? ;D
prej se to da udelat i batetku z mobiluCitace: