Zajimalo by mne neco blizsiho o tomto rozhrani, jak to spravne nakonfigurovat a spustit, abych pres to mohl stahovat. Predem diky.
Printable View
Zajimalo by mne neco blizsiho o tomto rozhrani, jak to spravne nakonfigurovat a spustit, abych pres to mohl stahovat. Predem diky.
No mě by to taky zajimalo vsichni rikaj jak je to super ale ja s tim fakt neumim
a co potrebujete napred se nekam pripojte treba czech irc: irc.felk.cvut.cz
a pak treba na #overclocking ale pozor lidi jsou tam zezacatku hodne neprijemny hlavne marty!!! nedoporucuju urity nicky jako je eraser007 erda a mnohe jine!!!!
zadaj do GOOGLEho "irc-manual" a ides... ... :idea:Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
uz je to tu asi 100x popsany... ale
stahni si klienta na irc. mas nekolik moznosti ty hlavni jsou www.mirc.cz www.xchat.org pak jsou tusim i najaky pluginy do mirandy...
jinak pro linuchare - bitchx a irssi
zadate nejaky NICK, zadate adrsu fornou IDENT@DNS.CZ zadavate jen ident, dns se vyplni sama, je dobre mit zaznam v dns, a ne jen ipcko. nektery servery vas nepripoji.
defaultne se pripojejes prez port 6667, jde to i jinak, ale ja to nikdy nepotreboval.
zadej server, na kterej se konektnes irc.i.cz , irc.cis.vutbr.cz , irc.felk.cvut.cz irc.funet.fi ... spousty moznosti....
a par prikazu.... / tim kliet pochopi, ze jde o prikaz a ne o text
/join #overclocking pripojeni se na kanal
/nick novy_nick zmeni nick
/part #overclocking odpoji se z kanalu
/quit odpoji se ze servru
to pro zacatek staci. pripadne dotazy zodpovim, na kanale jsem skoro furt ale ne vzy jsem duchem pritomen
jinak nebranim se osloveni s dotazem i primo na irc, ale nebyvam duchem pritomny od 05:00 do 16:00
/edit uplne sem zapomnel... muzete jet i bez klienta... z takzvame webove brany www.irc.cz sekce gateway, potazmo tusim www.ircnet.org ale tou si nejsem jistej...
jo jinak, ano, nerikam, ze jsem na kazdyho kdo tam prijde milej a vlidnej, ale koneckoncu nesoutezim o mister of oc sympathy, ze? :) lidi, ktery mi nejsou sympaticky to poznaji :)))
ROFLMAO ! :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal eraser
Nepremejslel si i o chybe na druhem konci spojeni ? ;D
Na IRC se totiz nikdo neboji rict nazor od plic tak se nesmis divit kdyz ses ponekud drsneji konfrontovan :wink: Ale spolek zapsklych neprejicih rozhodne nas IRC kanal neni takze se neni ceho bat. :-)
Jinak navod ? Nerika se tomu www.google.com ? :roll:
imho lepsi nez www.google.com je zkusit mnou jiz zminovane www.irc.czCitace:
Původně odeslal Dawe
ja snad jen doplnim...kompletne v cestine: www.mirc.czCitace:
Původně odeslal Grizzzzly
Dá se IRC používat,když jsem za proxy serverem???Myslim ,že v napovědě jsem četl něco o tom,že to nejde...Je to pravda?
neni , ale asi budes mit mensi potize s prijmanim a odesilanim souboru,Citace:
Původně odeslal SOAD
jak kterej klient. treba muj bdevil proxynu neumi projit, ale klasickej mirc jo.Citace:
Původně odeslal SOAD
JA mam mIRC v cesky verzi a nechodi mi to stejne...nasel jsem tam akoat zaskrttnuti proxy,ale nikde jsem nevidel kam napsat adresu proxy ???
Je to ve Firewall . Já jsem to zkoušel(včera večer) a nešlo mi to. Musí se tam zadat heslo toho proxy ...Citace:
Původně odeslal SOAD
Tak bych byl rád , kdyby tu někdo postnul jak to rozchodit přes proxy.
Našel jsem toto http://www.mirc.cz/modules.php?name=...rticle&sid=125
Takže to vyžaduje jistou úpravu na Proxy; tzn. mít možnost změnit nastavení na proxy serveru.
kazdopadne mozte ist cez napr. IE - cez tzv webgate - cize ziadneho klienta nepotrebujeteCitace:
Původně odeslal Kon
Nebo si můžeme posílat poštovní holuby :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
no jak myslis :roll: ja som tiez vo worku nerozbehal kvoli proxyne a bloknutym portom klienta na irc ani na icq tak pouzivam webove rozhranie a neriesim to :wink:Citace:
Původně odeslal Kon
EDiT: niekto hlada sposoby a niekto zbytocne dovody :roll:
Snad nikoho naneštvu, že se dovolím na to zeptat.
Funguje ještě IRC ocguru ? a připadne na jaky adrese sem vyhledaval na irc.felk.cvut.cz a zadna podobna mistnost overlocking tam nebyla.
...funguje ;)Citace:
Původně odeslal aless
...skus ist napr. cez: http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi
Jo dobrý, uz příhořívá. to web rozhraní #overclocking funguje . Ted bych to chtel rozjet přes integrovany IRC v Opere tam sem v siti irc.felk.cvut.cz je tam přes 25k místnosti ale žádná overclocking ?? skusim jinou sít , v IRC sem total loser-lama
nějaké návody na IRC
http://rapidshare.de/files/12178990/...mmies.rar.html
http://www.kasshin.net/leech_guide.swf
mě to zatím stačilo 8)