Nečekané zvýšení odezvy PING diskuse
Mám čerstvě kabelovku od Karnevalu 600/150. Převážně hraju po síti Q3A na serveru GameZone, nebo používám Eye a různé herní servery. V neděli v poledne z ničehož nic začala hra dost blbnout, lagovat a spožďovat se. Ping vzrostl z cca 30-40 na 110 a víc. Hraní je podstatně horší, spoždění je už viditelné a hraní je vo ničem. Trvá to už třetí den a nic se nemění ..... nemáte někdo zkušenosti/informace co je příčinou takovéhoto nárůstu odezvy ....?? Děkuji všem za postřehy ....
P.S. nebyl jsem si přesně jist, jestli to patří do sítí, nebo do her. Pokud to někdo přesune, nebudu se nijak zlobit.
Re: Nečekané zvýšení odezvy PING diskuse
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Mám čerstvě kabelovku od Karnevalu 600/150. Převážně hraju po síti Q3A na serveru GameZone, nebo používám Eye a různé herní servery. V neděli v poledne z ničehož nic začala hra dost blbnout, lagovat a spožďovat se. Ping vzrostl z cca 30-40 na 110 a víc. Hraní je podstatně horší, spoždění je už viditelné a hraní je vo ničem. Trvá to už třetí den a nic se nemění ..... nemáte někdo zkušenosti/informace co je příčinou takovéhoto nárůstu odezvy ....?? Děkuji všem za postřehy ....
P.S. nebyl jsem si přesně jist, jestli to patří do sítí, nebo do her. Pokud to někdo přesune, nebudu se nijak zlobit.
Ja mam UPC a obcas se mi stavalo ,ze kdyz treba upgradovali sit ,tak mi to tejden jelo s Pingama kolem 500 i vejs ,takze zkus chvili vydrzet a kdyz nic ,tak je zbouchni. (otazka je, jestli mas na vsechny servery stejnej ping ,protoze to klidne muze bejt jen odezva Lamezony)
Re: Nečekané zvýšení odezvy PING diskuse
Citace:
Původně odeslal Hanta
(otazka je, jestli mas na vsechny servery stejnej ping ,protoze to klidne muze bejt jen odezva Lamezony)
O tom jsem také uvažoval, ale ostatní tam mají PINGY normální, nízké tak jako předtím, než se to "pojebkalo" .... je to k nasrání, když najednou máš ping přes 100 a ostatní co jsem s nimi hrál pořád svejch 20-30 ...