ktery soubor v /dev/ je PCspeaker? hledal jsem v LDP a nic :/ a rucne prohledavat /dev/ jsem taky dlouho nevydrzel.
Printable View
ktery soubor v /dev/ je PCspeaker? hledal jsem v LDP a nic :/ a rucne prohledavat /dev/ jsem taky dlouho nevydrzel.
Ja bych rad vedel, jak speaker vypnu, stve me to neustaly pipani :!:
ak máš speaker pripojený na zvukovku, malo by sa to dať vypnúť cez nejaký mixer, napr. aumix :oops:
Myslis v konzoli? To se da vypnout.Citace:
Původně odeslal dekon
No ja chystam mod, ze si dam misto speakeru diodu.. prave kvuli tomu zas.. pipani. tak to chci zkouset --> potrebuju pokudmozno nekonecnej beeeee...eep --> yes > /dev/<speaker> by to mozna resil.Citace:
Původně odeslal dekon
O konzoli vim, ale o tom, jak to vypnout v radce neCitace:
Původně odeslal Lopan
A tobe to funguje, kdyz to vypnes pres nejakej mixer ???Citace:
Původně odeslal Wizzard
Nevim to jiste, rek bych ale ze jsem to pres nejakej ten mixer zkousel a porad to pipalo.
Podle toho co pisou tady by to melo byt v /dev/pcaudio pripadne /dev/audio.Citace:
Původně odeslal KtK
tak to ne, tam "sedi" zvukovka. Totez pisou v LDP. Resp zadny /dev/pc* vubec nemam.Citace:
Původně odeslal dekon
Najdes u seba nieco ako "/proc/sys/dev/speaker/"? Nie som si tymto uplne isty, ale za skusenie nic nedas... :wink:
V LDP pisou ze v /dev/audio je zvukovka nebo speaker?
Hm, tak asi melu nesmysly.. nejak asi blbnu, dneska jsem to cetl, a uz vubec nevim kde.. :roll: A to mi zkouskovy teprv zacina.. jinak v LDP pisou presne totez co v tom dokumentu, cos daval link. - asi je to opsany.
mno pokud tim chces jen beepat tak muzes napsat "echo -e \\a" :) to by melo beepnout :)
dik za tip, ale ja chci proste jedno dlouhy beeeeeeeee......eeeeeep dokud nereknu dost. samozrejme neni problem napsat nekonecnou smycky s tim tvym resenim, ale uz me to zajima ciste z principu..Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Hmmmm.... mne treba beepa ifplug daemon a to jinak nez klasicky beep - zkus se prohrabat ve zdrojacich, treba tam neco najdes.
chmm, na to se moc necitim.. ale treba se tam casem mrknu...Citace:
Původně odeslal Gargamel
co zkusit programek beep ???
http://rpmfind.net/linux/rpm2html/se...submit=Search+...
treba by z nej - ze zdrojaku slo neco vykresat :-)