Existuje nejaky sposob ako obist/zmenit limit moznosti pripojenia sa iba dvoch adminov na W2k server cez Terminal Services ???
Printable View
Existuje nejaky sposob ako obist/zmenit limit moznosti pripojenia sa iba dvoch adminov na W2k server cez Terminal Services ???
Kupit si Win2K Terminal Server ;D
Existují na to "úpravy", ale nefunguje to. Po 90 dnech to vyexpirovalo i tak.
O akej "uprave" hovoris presne ??? Tu 90dnovu mam, ale tam mi je na nic, ja potrebujem obist ten limit dvoch adminovCitace:
Původně odeslal VOiD
Ak myslis nainstalovat server tak aby sa mohli pripajat viaceri uzivatelia tak to mi je na nic lebo kvoli jednemu userovi nebudem predsa instalovat vsetky aplikacie s Resource Kitom od MSCitace:
Původně odeslal Rainbow
Taky by mne zajimalo jak pridat aby slo vic useru se lougnout na terminal
treba kdyz spadne spojeny tak ta sesion tam zustane vyset a pak se nato enda pripojit.
Jsou nato nejaky diskety ktery umozny aby pak slo vic lidi ne.
Ja to riesim zatial tak ze po hodine odpojenia od relacie ho server sekne. Ale chcel by som aby sme sa mohli pripojit traja naraz.
Skus zmenit ten ts server na aplikacny mod. Teraz tam mas pravdepodobne nastavene remote administration... A nezabudni restarnut ten stroj aby sa zmeny prejavili :wink:
Dobra vec je ako si uz napisal nastavit to aby sa session odpalila v pripade ze je user povedzme 2h disconnectnuty, pripadne aj nejaky cas v idle...
Marty_M: ono sa da tiez nastavit aby si sa pripojil do tej istej session...Niekedy to sice blbne ale da sa na to relativne spolahnut ;D .
steelman: to mam ale tak 2 z 10 pripadu selzou a kdyz tam jsou jen 3 mozny pripojeny tak se to vycerpa docle rychle
Zamerne je v admin mode. Nemam zaujem instalovat vsetky MS app pomocou resource kit programkov, na to nemam cas.Citace:
Původně odeslal steelman
Povedz mi preco by si mal instalovat vsetky app z resource kitu ??? Ja si teda nepametam ze by sme nieco instalovali navyse v robote... Ide cisto iba o zmenu modu v ktorom ma ten server bezat. Jediny problem je ze ti tam potom mozu behat usery na ten stroj (pokial im to nepovies je dobre).Citace:
Původně odeslal Haldo
Pokial ho nechas v admin mode tak proste viac ako 2 konekcie administratorov ti to nepovoli budes musiet jednoducho siahnut po inom prostriedku (vnc, dameware...).
Martyr-M: co mas? asi mi unikaju suvislosti, trocha som to nepochopil...
Napr Office2000 chce pri instalacii nieco z RK, inac sa proste nenainstaluje.
Ked davas office 2000 na ts server tak tam musis pouzit jednu taku ficurku, tusim ze to je nejaky register (nie som si isty, musim pozret na nas install), mozem ti to pripadne poslat ked to najdem...Citace:
Původně odeslal Haldo