Zna nekdo nejaky redidlo na vterinovy lepidlo ?..... uz jsem vyzkousel snad vsecko a porad bez vysledku. Potrebuju ten zbytek z pameti odstranit setrne , aby se dala karta vyreklamovat. Budu vdecnej za kazdej dobrej tip , nebo zkusenost :?
Printable View
Zna nekdo nejaky redidlo na vterinovy lepidlo ?..... uz jsem vyzkousel snad vsecko a porad bez vysledku. Potrebuju ten zbytek z pameti odstranit setrne , aby se dala karta vyreklamovat. Budu vdecnej za kazdej dobrej tip , nebo zkusenost :?
Mělo by to být napsané na té tubě s lepidlem, ev. na stránkách výrobce lepidla. (pokud si to lepil ty, a víš čím)
Nedávno som videl sekundové lepidlo a k tomu bola pribalená ďalšia tuba na odstraňovanie sekundového lepidla.Citace:
Původně odeslal 3ngelchen
Ano je na to glue remover....takovy divny paskvil jakoby pasta...ona to nejak nalepta a pak to jde ocistit..chce to misto napatlat..tak 10minut nechat a setrit hadrikem...Nak
Hele než koupíš nákou drahou sračku skus to namátnout jedlým rostliným olejem.Na sto % se to lepidlo pude rozdrobit.Věř mi.
No ten olej zkusim , ale moc v to neverim .... Ten glue remover by se hodil asi nejvic , ale kde ho sehnat :) ? ....... Jo na te tube je napsano jen ze si mam oci vyplachovat pod tekouci vodou v pripade zasahu :D to zatim neni muj pripad :) ... a koukal jsem na weby ruznejch vyrobcu , ale nic sem nesehnal :(
Odlakovačem na nehty by to mělo jít :)
Por odlakovač je dosť agresívny voči niektorým plastom.Citace:
Původně odeslal Twing
nejde :-(
...ten "glue remover" som videl v spolocnom baleni s klasickym sekundakom LOCTITE, tak sa skus spytat tam kde predavaju Loctite lepy :wink:Citace:
To je presne to o čom som hovoril (len som si nebol istý značkou). Ja som to lepidlo s "glue remover" videl u nas v Bille.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
jj tiez som nan natrafil v Bille a aj v klasickom papiernictve :wink:Citace:
Původně odeslal xDodox
super , diky .... jak bude cas , tak letim do billy ;D
jen doufam , ze ten glue remover , neni jen nejakej pribalenej sroubovak ;D
Asi sem byl moc velkej optimista. Pamatuju, ještě na lepidla ze staré ČSSR, tam bylo napsané složení a vyjmenovaná ředidla.Citace:
Jj, odlakovacem jsem upravil jadro me byvale Ti4200.... ten plast pak tak jaksi "tekl".. ;DCitace:
Původně odeslal xDodox
Ja sem to seskrabal hodne ostrym nozem,ale chce to maximalni opatrnost a trpelivost
poznat to temer neslo.... kartu sem v pohode vyreklamoval a dostal penizky :-)
ale kdyz si ji ten prodavac asi 10min prohlizel kazdej mm jestli neni jenom nekde skrabnuta ,tak sem mel celkem bobky ;D
stejne je lepsi pridelavat pasivy sponama.... fuck lepidlo
Tak jsem nakonec sehnal glue remover a hned meli nekolik druhu . I kdyz to je reklama , tak musim rict , ze me OBI potesilo :) . Takze dekuji Vam za rady , vterinak uz je dole :)