-
P4PE + spdif/opt. IN ???
Zajimalo by me, jestli se da nejakym zpusobem prepnout spdif/opt. OUT na desce ASUS P4PE na IN ?
No, mozna si reknete, ze jsem blazen, ale kdyz jde prepnout LINE-In na LINE-Out pri prepnuti ze Stereo na Quadrofoni reproduktory, proc ne ?
V pripade, ze ne, da se k desce tento vstup nejak prikoupit a pripojit ?
-
Co teda ?
No tak chlapci !!!
Vzdyt je nas tady AP4PE vic ne ?
Nikdo nepotreboval udelat zal. kopii audia s ochranou ?
Mam si nechat staryho SB Live nebo neco dokoupit ?
-
???
? # @ % * ) ^ % ?
... halooo....
........ je tu nekdo..... ? ? ? ???
-
WinAmp + Quadro
ASUS P4PE
Jedu v modu quadrofonni repro, protoze predni dva mam do speakru a zadni do veze. Vcera jsem ale zjistil, ze WoknousMediousPlayer mi MP3 prehraje pres vsechny a WinAmp pouze pres predni speakery.
Nevite nekdo, co s tim ? ? ? ? ?
Aha, ja zapomel. Tady vlastne vubec nikdo neni...
-
ale je, ale ja nevim a abych to kvuli tobe zkoumal to fakt sorry :lol: neni cas
-
sle spis bych rek ze to nepujde, ze spdif je pouze out, kort kdyz myslis optickej
-
No, ja prave myslim digitalni.....
Ale jinak diky moc. Uz jsem myslel, ze se vsichni, co maji AP4PE uplne vyparili...
A nevis prosim, jestli se neda nejakej dig. vstup k teto desce dokoupit ?
-
hele tam je ten pridavnej panylek s optickym i dratovym spdif ne ? ale oboje je podle me vystup, a rekl bych ze ta integrovana zvukovak nema spdif vstup zadnej
-
Taky mam čerstvě P4PE, ale taky mi všechny bedny hrajou jen ve WMP - ve WinAmpu jen ty přední.
-
Vitej v klubu.
Jeste jsem prisel na to, ze kdyz v SoundMAX menim efx na vystup, projevuje se to prave na zadnich bednach....
Zni to docela zajimave, ale spis bych radsi to same co leze zepredu.
-
Tak jsem si poustel i DIVX a zvuk ze zadnich repro jde zase POUZE pres WMP ... :-(
Ruzne DIVX a VPlayery hrajou jenom pres predni repracky....
Asi si budu muset zacit zvykat na WMP....
P4PB ASUSARI V NASI ZEMI - SPOJME SE ........ !!!
-urcite to musi jit nejak rozjet ne ... ?
-
Co treba nejaky novy drivervy k ty integrated zvukovce, nebo napsat na podporu ASUSe ;)
-
No, skusim se po necem poohlednout, ale kdyby to bylo driverama, tak by to nehralo ani v tom WMP..... :|